Mama Luizei Melencu află din presă informații despre anchetă: „Am fost umiliţi, trataţi cu indiferenţă, am fost acuzaţi”

Mama Luizei Melecu a declarat că ea și familia ei au fost umiliți și că află ce se întâmplă în cazul dispariției fiicei sale din presă, nu de la anchetatori.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Mama Luizei Melencu trăiește un coșmar de când fiica ei a dispărut, în luna aprilie a acestui an. Femeia este revoltată de felul în care a fost tratată de anchetatori și spune că află din presă informații despre cercetările care se efectuează în cazul răpirii fetei de 18 ani din Caracal.

„Săptămâna trecută am vorbit cu procurorii. Marţi au venit aici...Vrem să ştim despre ce este vorba, nimeni nu ne anunţă absolut nimic.Am aflat din presă că se fac căutări. Aş vrea să trăiască Luiza...Nu a fost nimeni alături de mine, am fost umiliţi, trataţi cu indiferenţă, am fost acuzaţi, duşi la detectorul de minciuni”, a declarat mama Luizei Melencu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Indicii-surpriză în cazul crimelor de la Caracal! ”La ieșirea din oraș e un pod rutier și acolo e o hidrocentrală”! Vezi cine spune asta

Citeste si: Tatăl lui Giuliano Stroe, teorie halucinantă despre cazul Caracal: ”Cred că fata a mai fost în acel loc și a avut o oarecare încredere în criminal”

Citeste si: Detalii șocante despre uciderea Alexandrei! Ce le-a spus anchetatorilor criminalul din Caracal. "A legat-o de picioare, de un pat metalic din dormitor"

fara descriere

Mama Luizei Nedelcu face dezvăluiri șocante

Bunicul adolescentei a fost întrebat, conform declarațiilor femeii, dacă a primit vreun mesaj de la Luiza și dacă l-a șters, dar și în ce localitate este și ce vârstă are adolescenta, relatează Cancan.

Citeste si: Un polițist a reușit să intre în mintea lui Gheorghe Dincă! Ce i-a mărturisit criminalul: „Nu mai vreau să...”

„Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu în cadrul unui interviu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate