Mama Luizei Melencu, primele declarații după ce s-a recăsătorit! Cine este noul bărbat din viața ei

Monica Melencu s-a căsătorit la șase luni după moartea fostului soț.

monica melencu
Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Monica Melencu a trecut prin două pierderi uriașe. Dispariția fiicei sale, Luiza Melencu, rămâne un mister până în ziua de astăzi. Tânăra de 17 ani a fost ultima oară văzută după ce a intrat în mașina lui Gheorghe Dincă. În urmă cu șase luni, Monica Melencu a trecut și prin suferința creată de moartea soțului.

Apropiații femeii au fost luați prin surprindere după ce au aflat că aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, cu care s-a și căsătorit. Cei doi au trecut deja la pasul următor și s-au mutat împreună, în Caracal.

„Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, sunt primele declarații ale Monicăi Melencu, despre soțul ei, potrivit Playtech.ro.

monica melencu
Monica Melencu și fiica ei, Luiza, dispărută de doi ani de zile

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Cine este noul soț al Monicăi Melencu

Monica Melencu și actualul ei soț s-au cunsocut în timp ce munceau la sera surorii Luizei. Nina, mătușa Luizei, este foarte fericită pentru Monica Melencu, care a „nimerit tare bine”.

„Este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a declarat mătușa Luizei Melencu.

Citeste si: Decizia care i-a uluit pe apropiații Luizei Melencu. Ce a făcut mama fetei la doi ani de la dispariția tinerei?

Nina a mai adăugat că sora ei și noul vărbat din viața ei s-au grăbit să se căsătorească. Monica Melencu și-a schimbat numele, numărul de telefon și este pregătitiă să înceapă o nouă viață.

„S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns.

El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, a mai adăugat femeia. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Astăzi se împlinesc doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce se știe despre fata din Caracal

Au trecut doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce s-a întâmplat în ultimele orele cu tânara răpită de Gheorghe Dincă

Răsturnare neașteptată de situație! Gheorghe Dincă luptă alături de părinții fetelor ucise să se facă dreptate

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies