Mama Luizei Melencu, supărată foc! “E strigător la cer! Fac apel la toate autoritățile”

Mama Luizei Melencu a răbufnit! De patru luni nu și-a mai găsit fata.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, a dispărut în luna aprilie a acestui an, iar de atunci nimic nu se mai știe despre fată. Mama Luizei este foc și pară pe autorități, iar aceasta a transmis un mesaj dur! Chiar dacă ancheta este încă în desfășurare, nu s-a găsit nimic concret, un lucru care ar putea să îi arate că tânăra a fost omorâtă.

  „Cer să fim anunțați, vrem ceva concret. Sunt patru luni de zile, trăim de pe o zi pe alta. Vrem un răspuns. Nu vrem să se mușamalizeze nimic. Ajutați-ne! Am crescut acest copil 18 ani și ne-au fost luați fără nicio vină de lângă noi. Pentru ce? Cât putem să mai suportăm? E strigător la cer, ca în țara asta să se întâmple așa ceva. Fac un apel la toate autoritățile. Vă rugăm frumos să nu se mușamalizeze!”, a fost mesajul transmis de mama Luizei.

  Citeste si: VIDEO | Câteva sute de persoane protestează la această oră în Piaţa Victoriei

  fara descriere

  Citeste si: Gheorghe Dincă avea o iubită? Cine este misterioasa "Ioana"

  Mama Luizei Melencu, îngrozită. A fost sunată de două ori! Ce spune despre cei 300.000 de euro despre care s-a spus că i-ar fi cerut

  Mama Luizei Melencu a făcut lumină în cazul unei situații în care a fost pusă. Femeia a mărturisit faptul că nu a cerut nicio secundă despăgubiri în valoare de 300.000 de euro. Totodată, femeia a mărturisit că a primit două apeluri, după dispariția Luizei.

  „Nu este adevărat. Eu am văzut la televizor această informaţie şi am sunat să spun că nu este nimic adevărat. Noi nu cerem absolut nimic. Pe noi ne interesează banii, în situaţia asta?! Eu nu ştiu cine a aberat, noi chiar nu vrem să fim băgaţi în aberaţia asta, pentru că pe noi ne interesează copilul, viaţa copilului, nu banii“, a declarat Georgeta Melencu, pentru Adevărul.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate