Mama Luizei Melencu, îngrozită. A fost sunată de două ori! Ce spune despre cei 300.000 de euro despre care s-a spus că i-ar fi cerut

Mama Luizei Melencu a vorbit despre banii despre care s-a spus că i-ar fi cerut, dar și despre apelurile telefonice pe care le-a primit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mama Luizei Melencu a făcut lumină în cazul unei situații în care a fost pusă. Femeia a mărturisit faptul că nu a cerut nicio secundă despăgubiri în valoare de 300.000 de euro. Totodată, femeia a mărturisit că a primit două apeluri, după dispariția Luizei.

„Nu este adevărat. Eu am văzut la televizor această informaţie şi am sunat să spun că nu este nimic adevărat. Noi nu cerem absolut nimic. Pe noi ne interesează banii, în situaţia asta?! Eu nu ştiu cine a aberat, noi chiar nu vrem să fim băgaţi în aberaţia asta, pentru că pe noi ne interesează copilul, viaţa copilului, nu banii“, a declarat Georgeta Melencu, pentru Adevărul.

Citeste si: Criminalul din Măgurele plănuise un atac sângeros: „A vrut să-și împuște și soția, nu doar pe amantul ei”

Citeste si: Poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor ca să rezolve crimele de la Caracal are o vilă de 300 metri pătraţi! Nicolae Alexe a fost audiat la Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție!

După dispariția Luizei, mama ei a primit două apeluri telefonice, nu patru, așa cum s-a spus. Un apel telefonic a fost primit în data de 15 aprilie, chiar în a doua zi după dispariție, iar altul în data de 19 aprilie, într-o zi de vineri. Bunicul fetei a mărturisit că apelurile au fost făcute pe două numere diferite, fiind și două voci diferite.

În primul apel i s-a spus că Luiza plecase de acasă la insistențele unei prietene, iar în cel de-al doilea o voce de bărbat în vârstă îi anunţa că „sunt bine copiii, sunt în Elveţia“, amănunte pe care bunicul Luizei le-a transmis din nou marţi, 6 august 2019, anchetatorilor, atunci când membrii familiei au fost audiaţi din nou, la luni bune de la ultima declaraţie solicitată acestora.

Citeste si: Gheorghe Dincă, surprins zâmbind într-o fotografie, alături de vecini! Localnicii nu știau ce se ascunde în spatele zidurilor ”Casei Ororilor”

„A trebuit să le transmită anchetatorilor parola de la telefonul Alexandrei, doi – să le clarifice de ce a fost portat numărul de telefon în zilele trecute de către părinţi, pentru că a fost portat numărul pe o altă cartelă. Al treilea aspect – dacă se constituie sau nu parte în procesul civil, dacă solicită despăgubiri“, a precizat Cumpănaşu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate