Mama Marinei, apariție de senzație, din nou, la ”Puterea Dragostei”! Atunci cu făcălețul, acum cu polonicul!

De data aceasta, mama Marinei a venit la ”Puterea Dragostei” cu polonicul! Uite ce a discutat cu None și fiica ei, Marina, în grădină.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mama Marinei a venit în vizită în Casa Puterea Dragostei. Nu doar că s-a bucurat enorm că s-a întâlnit cu concurenții din Casa Băieților, dar chiar a ținut să facă și un ”anunț„ important pentru ei...cu polonicul!

”E cineva care se simte că ar merita un polonic d-ăsta în cap? Tu ești nou (n.r. arată spre Cezar), ai grijă!”

”Nu cred că din casă”, au spus unii concurenți din Casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Simina și ”Plușica” de la Puterea Dragostei, în rochii asemănătoare! Pe care stă mai bine?

”Am auzit niște treburi pe la urechi, se vede, am văzut ceva. Eu pot să dezvolt. Despre ce e vorba acolo, în povestea asta?”, l-a întrebat mama Marinei pe None.

”Am văzut că se simte singură, am simțit să fiu mai mult alături de ea. E o fată foarte sensibilă. Asta a atras-o mult la Daniel, că el era genul de protector. În perioada asta am încercat să îi fiu alături. Adevărul e că, cum am făcut-o cu Pluși, nu am făcut-o cu toate fetele. Mai plâng ele că sunt emotive, dar nu după mine”, a mărturisit None.

Citeste si: Ce vedetă de la "Bravo, ai stil!" a purtat în TRAMVAI o ţinută sofisticată din emisiune? Toţi călătorii şi-au dat coate când au văzut-o aşa! VIDEO EXCLUSIV!

Marina, mama ei și None, în grădină - au vorbit despre intențiile lui Mădălin None

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate