Mama Oanei Roman va fi operată de urgență! Dezvăluiri dureroase: „Din păcate...”

Mioara Roman urmează să fie opertă de urgență! Ce complicații au apărut?

oana roman
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mioara Roman este internată la spital din data de 13 ianuarie din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Ea ar fi trebuit să fie externată vineri, 15 ianuarie, din spital, însă va trebui să mai stea câteva zile în plus. Oana Roman a povestit, pe pagina sa de Instagram, că mama ei va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul.

Vedeta este devastată pentru că nu și-a mai văzut propria mamă de aproape o săptămână.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

oana roman
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Ce se întâmplă cu mama ei

Oana Roman, dezvăluiri în lacrimi despre mama sa: „E foarte bolnavă...”

Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu Parkinson, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit cu timpul. Din acest motiv, vedeta a luat de decizia să locuiască împreună cu mama ei.

Ea a făcut mai multe mărturisiri cu în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D, unde a izbucnit în lacrimi.( Citeste si: Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a fost a fost internată! Cu ce probleme se confruntă mama Oanei Roman)

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă.

Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.
Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot.

Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează? Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă. Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…” Citește continuarea AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Catinca Roman, dezvăluiri despre despărțirea surorii ei de Marius Elisei: ”O trăgea în jos”

Gestul incredibil făcut de Marius Elisei pentru Oana Roman! Cum i-a sărit în ajutor

Oana Roman, de urgență cu mama ei la spital! Vedeta trece prin momente cumplite: "Am adus-o pe mama să o internez.."

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Se dau bani de la stat. Florin Cîțu a dat drumul la robinet. Mii de români vor beneficia

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ipoteză incendiară. În câteva ore, București în carantină? Ce spune noua decizie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies