”Mămica beton”! Ea e femeia cu cei mai mari sâni din întreaga lume și cu zeci de operații estetice! Ce le-a promis celor 4 copii ai ei întrece orice imaginație

O femeie în vârstă de 40 de ani a reușit să ”spargă” tiparele frumuseții dobândite prin intermediul operațiilor estetice.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O mămică de doar 40 de ani a reușit să ”rupă” toate barierele, atunci când a venit vorba despre frumusețe și operații estetice. Femeia, Amanda Lovelie, originară din Glasgow, a reușit „performanța” de a-și uimi până și pe cei patru copii pe care îi are!

Femeia și-a făcut implant fesier, cu care se mândrește prin fotografiile sexy pe care le face. Transformarea ei a făcut ravagii printre femeile dornice să să ”tuneze”.

”Înainte, fundul meu era urât și nu puteam să îl văd. Mereu îl ascundeam. Dar acum simt că în sfârșit am cu ce să mă mândresc”, a spus ea.

”Îmi iubesc fundul și mă duc înapoi, în luna octombrie, pentru un alt implant. Ar trebui mai bine să îmi cumpăr o casă acolo, la cât de des merg. Fundul meu a fost foarte plat înainte și toți oamenii de pe rețelele de socializare făceau glume pe seama mea. Îmi spuneau să nu-mi mai pun silicoane și să mă duc să fac ceva cu fundul meu! Dar nu mi-a păsat foarte mult de ei, pentru că mă aflu acum într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă. Nimic nu mă va opri”, a continuat Amanda, conform The Sun.

Citeste si: Amor năbădăios pe balconul hotelului! După plajă și-au făcut de cap fără să mai țină cont că-i vede lumea. Imaginile care nu le fac cinste deloc!

fara descriere

Citeste si: O puștoaică de 17 ani trece prin chinuri incredibile! A intrat la menopauză. Ce s-a întâmplat când avea 9 ani

Operațiile estetice au costat foarte mulți bani. În jur de 200.000 de lire a cheltuit pe tratamentele de înfrumusețare, dar și pe operațiile pentru sâni. Amanda a mărturisit că vrea să continue să-și mărească sânii. În ciuda faptului că pozează foarte sexy, femeia de 40 de ani, mama a patru copii, le-a promis acestora că nu va apărea în filme destinate adulților.

”Am făcut un pact cu ei. Nu vreau să fie jigniți la școală din cauza mea. Nu vreau să se simtă rușinați de mine”, a mai spus Amanda.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate