Managerul unui centru de carantină pentru românii din Diaspora: „Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre!”

Managerul unui centru de carantină pentru românii din Diaspora i-a criticat dur pe cai care s-au plâns de condițiile de cazare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Managerul unui centru de carantină pentru românii din Diaspora a publicat un mesaj acid pe rețelele de socializare. După ce au apărut numeroase plângeri în mediul onlinde legate de condițiile de cazare și de mâncarea pe care o primesc cei întorși din țări precum Spania, Italia, Anglia, Laura Pătru a reacționat dur.

Managerul unui centru de carnatină pentru românii din Diaspora, mesaj dur pe internet

Manager al unui centru de carantină pentru românii din Diaspora, din Craiova,  Laura Pătru a publicat câteva fotografii cu mâncarea pe care o primesc cei cazați acolo și a criticat dur comportamentul lor și a spus că angajații sunt umiliți atunci când le duc mâncare celor carantinați.

fara descriere

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???

fara descriere

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???

Vă bateti joc de noi???

Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT". Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați!

Citeste si: Un medic din Deva a explicat de ce mor tinerii infectați cu coronavirus! „De aici încep infecțiile, nu din cauza COVID-19”

Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei!

Și poftiți și alt unghi - mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.

#TotulVaFiBine, dar nu acum 😡”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate