O asistentă medicală care luptă în prima linie împotriva coronavirusului și-a scris testamentul la doar 21 de ani: „I-am spus iubitului unde este”

O asistentă de 21 de ani din Dublin și-a scris deja testamentul în evenutalitatea în care se va întâmpla ceva cu ea în timpul pandemiei de coronavirus.

Autor: A.B.G.

In articol:

Cadrele medicale din toată lumea trec prin momente dificile și chiar dacă luptă pentru viețile pacientilor diagnosticați cu noul coronavirus nu se pot gândi la faptul că pot cădea chiar ei pradă acestui virus ucigător.

Citeste si: O asistentă din Suceava, mărturisiri halucinante după ce un pacient infectat cu coronavirus a fost plimbat zece ore între spitale: „Vă rog frumos, ajutaţi-mă că nu mai pot! Pacientul este grav!”

O asistentă medicală din prima linie în lupta cu coronavirusul are testamentul pregătit 

O asistentă medicală de doar 21 de ani din din Dublin, Irlanda, spune că a ajuns la capătul puterilor și se așteaptă ca în ultimul moment să cedeze, relatează The Mirror.

Citeste si: Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru vizitează Spitalul Judeţean Deva

Kate O'Flaherty a dezvăluit pe contul ei de socializare că și-a scris testamentul și i-a spus iubitului ei unde este ascuns. Tânăra a scris aceste cuvinte pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă pentru cei care se plâng că trebuie să stea izolați.

Citeste si: Strigătul de disperare al unei asistente de la Suceava: "Ne lipim combinezoanele cu scotch și le căptușim cu cearșaful de pe targă"

„Dacă ți se pare greu să te pui în locul cadrelor medicale în aceste zile, voi încerca cât pot eu de bine să îți ofer o imagine de ansamblu. Ieri, mi-am scris testamentul. L-am ascuns în camera mea și i-am spus iubitului unde se află în cazul în care se întâmplă ceva cu mine în prima linie.

Am 21 de ani”, informează Kate, într-o postare pe rețelele de socializare

Tânăra asistentă trebuie să aștepte până la încheierea perioadei de carantinare din Irlanda, pentru a primi semnăturile a doi martori.

„Este ridicol cum se așteaptă ca asistentele să își sacrifice viețile pentru binele tuturor și pentru aproape de salariul minim”, mai scrie Kate.

În postarea ei, tânăra mai precizează că nu consideră că breasla ei face ceva eroic.

Spune chiar că nu vrea să fie numită un erou și că personalul medical nu are nevoie de laude și de aplauze, ci de acțiuni concrete: mai exact, ca oamenii să respecte indicațiile menite să reducă din presiunea asupra spitalelor.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a internat în spital să nască și s-a infectat cu coronavirus: „A fost lipsă totală de profesionalism!”

O actriță celebră din seria filmelor James Bond s-a stins din viață: „A obținut un statut inegalabil în lumea filmului”

Mărturie din infernul de la Deva al unei foste concurente de la Puterea Dragostei ”Suntem în voia lui Dumnezeu”

4 nativi se vor îndrepta către o nouă etapă în viața lor! Scorpionii vor schimba locul de muncă

El ar putea să-i ia locul lui Klaus Iohannis! Anunțul venit chiar acum: Se pregătește

L-a dat deja uitării? Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut din România după anunțul divorțului de Alexandru Ciucu

Anunțul momentului pentru romanii cu credite! Vor avea parte de ajutor din partea băncilor. Cine sunt cei vizați

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies