Maneaua inspirată din serialul ”La Casa de Papel”, trolată de internauți pe Youtube! ”Casa de Manel, ați fost la Untold”?

S-a lansat prima manea inspirată din serialul ”La Casa de Papel” a fost lansată de Geany Morandi iar clipul a devenit subiect de trolling pe Youtube.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Geany Morandi a lansat videoclipul piesei ”Fabrica de bani”, inspirat din serialul de succes ”La Casa de Papel”. Interpretul și instrumentiștii poartă costume roșii, cu masca lui Salvador Dali, exact ca protagoniștii serialului iar o parte din imagini sunt realizate în zona Băncii Naționale a României.

Scenariul este simplu: Geany și băieții lui sparg o bancă fug de acolo cu un Maybach care îi aștepta în parcarea de la Casa Poporului (?!), mascații îi urmăresc pe un câmp dar ei reușesc cumva să scape și se refugiază într-o locație exotică.

fara descriere

Citeste si: Victor Slav și Cristina Mihaela, prezentatorii emisiunii „Îmi place dansul”, ce va fi difuzată în această toamnă la Kanal D

Citeste si: Florin Salam a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu'? Fosta căpetenie a sportivilor nu a reacționat la amenințările lansate în weekend la adresa manelistului

Citeste si: Simina, protagonista unui videoclip, alături de Zănoagă și Hamude!

Au fost însă și răutăcioși care au ”trollat” clipul, lăsând comentarii ironice:

”Mă întreb ce nume au băieții în salopete: Miercurea Ciuc, Suceava, Caracal, Râmnicu Vâlcea, Salonta”

”Pe Tokyo a mâncat-o ăla gras?”

”Casa de Manel!”

”Ăștia au fost și la Untold”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate