Manuela de la ”Puterea Dragostei” a arătat plajei de ce e Miss Alba Iulia! Bruneta a arătat TOTUL

Manuela de la ”Puterea Dragostei” se poate lăuda că, acum câțiva ani, a fost Miss Alba Iulia. Iar zilele trecute, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, a demonstrat și motivele, dacă erau puse de cineva la îndoială, cu privire la faptul că a avut șansa celei mai importante coronițe din cariera unui fotomodel.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Bruneta, plecată la mare pentru o porție sănătoasă de distracție, nu a fost preocupată doar de plimbările prin cluburile de fițe de pe litoral în care, de cele mai multe ori, este nelipsită, ci Manuela de la ”Puterea Dragostei” a făcut și plajă pe săturate.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, cerută în căsătorie, în direct, în studioul WOWbiz.ro! Imagini de senzație cu bruneta și Robert Ionescu

Citeste si: Manuela Oprișiu s-a distrat cu un fost concurent de la Puterea Dragostei! Vă mai amintiți de el?

Citeste si: Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Îmi place să fiu bronzată perfect, de aceea îmi aleg cu foarte mare atenție costumele de baie”, ne-a explicat Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Iar pentru a fi bronzată, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să poarte cel mai mic costum de baie cu putință. Iar cum un bronz nu e perfect dacă nu există dovada lui, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să facă și o serie de fotografii pentru a le avea amintire.

Așa că, în poziții care mai de care mai incitante, frumoasa fostă Miss Alba Iulia, s-a lăsat pozată în ipostaze parcă desprinse din fanteziile unor bărbați, Manuela de la ”Puterea Dragostei” dovedind, încă o dacă, că Mama Natură a fost mai mult decât generoasă cu ea. Astfel, punându-și în evidență formele perfect naturale, bruneta s-a lăsat pozată în așa fel încât să își pună în evidență certele atuuri fizice, Manuela de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că, pe lângă un bust de invidiat, se poate lăuda și cu un abdoment perfect plat, dar și cu un fund de braziliancă.

Robert Ionescu a cerut-o de soție, în genunchi, pe Manuela de la ”Puterea Dragostei”

”Eu, ca să fiu foarte sinceră, nu s-a întâmplat nimic între noi, până acum... Nu știu, Robert nu mi-a zis nimic... Ție îți place de mine, măi omule? Vreau să fii sincer (...) Băi omule, ție ți-a plăcut vreodată de mine? Ți-ai spus vreodată cât de șmecher ai fi cu o femeie ca mine?”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, Robert fiind pus într-o situație dificilă, încercând să scape de un răspuns ferm, fiind la un pas să fugă din studioul WOWbiz.ro.  Cu toate acestea, Manuela de la ”Puterea Dragostei” nu s-a lăsat și, ca să îl încurajeze, a mai spus câteva cuvinte despre Robert Ionescu. ”Nu m-am gândit niciodată la varianta să fim un cuplu pentru că nu mi-a dat el de înțeles”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Doar că, din ”regie” a apărut și ”inelul” cu care Robert Ionescu să îi spună Manuelei ce simte. Și, îngenuncheat în fața Manuelei, Robert Ionescu a pus întrebarea pe care o așteta frumoasa brunetă. ”Vrei să fii soția mea și să mă întreții toată viața?”, a întrebat Robert, iar Manuela, zâmbind, a spus ”Da, accept”.

”Ca să fiu foarte sinceră, pe Robert îl văd ca pe un bărbat perfect. E sincer, e foarte bun la suflet, respectuos, are umor, mă face să mă simt foarte bine, chiar sunt fericită în preajma lui. Dar nu m-am gândit la un cuplu cu el până acum pentru că nu mi-a dat el semne... Dar începutul a fost promițător...”, a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei” râzând, sugerând că, totuși, ar putea accepta să se lase cucerită, pe bune, de Robert Ionescu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate