Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Manuela de la ”Puterea Dragostei” nu este deloc inhibată când vine vorba să vorbească despre băieții care îi plac, bruneta fiind extrem de asumată atunci când îi place vreunul dintre concurenții din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, după ce a ieșit din emisiune în urmăa bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei, a început să converseze din ce în ce mai mult cu un alt fost concurent, Andrei Poptelecan.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților în care Bianca joacă rolul principal

Citeste si: Cătălin de la ”Puterea Dragostei” este vânat de cele mai sexy concurente ale emisiunii! Manuela și Ana Maria Lintaru vor să îl fure din brațele Ellei

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spune despre ei doi

”Da, vorbesc cu Andrei Poptelecan, e un timp interesant. Ne-am cunoscut, vorbim la telefon destul de mult. Dar vreau să spun că, deși unii spun asta, nu am zguduit nicio cabană cu Poptelecan. Dar încercăm să ne cunoaștem mai bine, dar nu e ușor să ne vedem, el stă în Cluj, eu la Alba...”, spunea, acum ceva vreme, Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Dar, de la cuvintele frumoase pe care i le-a adresat în studioul WOWbiz.ro, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a schimbat, la câteva zile, foaia.

fara descriere

”E clar, nu are cum să iasă nimic între noi doi. M-am lămurit. Pot spune că Andrei Poptelecan nu mai este de actualitate, pentru mine, ca posibil iubit. Nu aș vrea să dau mai multe detalii, dar e clar... Rămân să mă uit la Cătălin din casa Puterea Dragostei, să văd cum se comportă și, cine știe, poate o să discutăm”, ne-a spus, zilele trecute, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

 

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva săptămâni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor.

fara descriere

Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”. De altfel, acesta pare să fie și avantajul Manuelei în fața felelor de la ”Puterea Dragostei” pentru inima lui Cătălin, capacitatea ei de a lupta fiind… impresionantă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate