Manuela de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Ricardo ”Nu mai pot”

Manuela și Ricardo se plac și cei doi par că vor forma un nou cuplu la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

manuela si ricardo puterea dragostei


In articol:

De când a intrat Ricardo în casa de la Puterea Dragostei, Manuela pare vrăjită de acesta. Cei doi au însă o relație plină de năbădăi: se pupă, se iau în brațe, dar se ceartă și au ajuns chiar și la înjurători.

Sunt sau nu împreună Manuela și Ricardo de la Puterea Dragostei? Manuela a spus adevărul într-un live pe pagina ei de socializare. ”Nu mai pot cu Ricardo. De când a intrat în casă, toată lumea mă întreabă de el. Nu am nici o relație în casa asta”, a spus Manuela.

ricardo si manuela puterea dragostei

Bruneta a vorbit și despre Marius, un alt băiat din casă care o place și care încearcă să fie împreună cu ea. ”Nu am nicio problemă cu Marius. Nu mă văd cu el. Dacă voiam să fac un cuplu fake o făceam cu Marius, nu l-am vrut însă ca iubit. Ce o să se întâmple pe viitor, se va întâmpla”, a spus Manuela despre Marius.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a graviduței cu Alex Zănoagă

Citeste si: Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Citeste si: Povestea tatuajelor lui Robert de la Puterea Dragostei! Primul tatuaj a fost un înger

manuela si bobicioiu puterea dragostei

Manuela s-a certat cu Ricardo la Puterea Dragostei din cauza lui Bobicioiu, fostul ei iubit

Manuela de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Alex Bobicioiu înainte de a intra în show. Ricardo a aflat că Manuela l-a sunat de curând pe Bobicioiu și a avut o explozie de nervi, mai ales după ce Jador i-a spus că a aflat că bruneta e încă îndrăgostită de fostul ei iubit. Coleric din fire, Ricardo a izbucnit, a înjurat, iar Manuela a început să plângă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate