Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare uriașă de carieră! ”Vreau să trăiesc emoția aceea...”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a luat o decizie incredibilă cu privire la viitorul ei, cu atât mai mult cu cât nu mai este la 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei are forme perfecte

Cu toate acestea, pare-se, Manuela duce dorul prezentărilor de modă, duce dorul defilărilor pe cat-walk, motiv pentru care, de curând, a luat cea mai curajoasă decizie cu putință cu privire la cariera ei.


In articol:

 

”Am decis să amân momentul în care îmi pus silicoanele. NU am voie”, ne-a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Dar nu este vorba de o problemă medicală, ci de una legată de cariera sa. Mai exact,  Manuela a decis să participe la un concurs de Miss. Miss Universe România, un concurs de frumusețe care va avea loc în curând.

”Îmi era foarte, foarte dor să revin pe podium. Eu am renunțat mult prea devreme la asta din cauza unei persoane nepotrivite din viața mea la momentul respectiv (se referă la fostul ei soț, barbatul de care a divorțat acum câțiva ani, n. red.). Vreau să trăiesc emoția aceea, din nou, emoția aia pe care o aveam acum 7 ani. Vreau să fiu din nou pe podium și să încerc să câștig marele premiu”, ne-a spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”, chiar dacă asta înseamnă să își amâne, cel puțin pentru o perioadă, planurile pe care le avea făcute.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei e decisa sa revina in modelling

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Miss Universe România 2020 are loc anul acesta

 

Cu un nou concept, cu noi reguli și cu normele necesare de protecție, Miss Universe România 2020 va avea loc în urma unei selecții naționale, iar cele mai frumoase 15 românce se vor întrece, în finală, pentru titlul și coronița de Miss Universe România 2020. Normal, premiul, pe lângă mândria de a fi declarată cea mai frumoasă româncă a anului, va aduce după sine onoarea de a reprezenta România la evenimentul mondial Miss Universe care va avea loc, anul viitor, în Statele Unite.

 

Manuela a fost Miss Alba

 

Manuela Oprișiu, a studiat Dreptul la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, practică modeling de la 13 ani și participa frecvent la prezentări de modă. Manuela de la ”Puterea Dragostei”, deși încă nu are 30 de ani, se oupa de propria afacere,un salon de înfrumusețare în Sebeș după ce, ani înainte, a fost managerul unui hotel din Spania.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei a fost Miss Alba

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a fost declarață, în urmă cu câțiva ani, ”cea mai frumoasă femeie din județul Alba”, ea reprezentând zona ei natală în diverse concursuri de frumusețe naționale, reușind pe lângă coroana de Miss Alba să își adauge și alte premii în palmares.

Galerie foto 
Citește și:

Manuela de la ”Puterea Dragostei” are iubit! Totul despre bărbatul ținut ”la secret” de brunetă Exclusiv

Manuela de la Puterea Dragostei, la spital! Dezvăluiri exclusive despre ce se petrece cu bruneta care a făcut show în emisiune

Remedii naturale pentru ficatul gras: Care sunt alimentele care te scapă de această problemă

S-a împăcat Manuela Oprișiu cu Roxana, după bătaia de la Puterea dragostei? Dezvăluiri

Întâlnire de taină între fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua și o concurentă focoasă de la ”Puterea Dragostei”! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies