Mara Bănică a fost testată pentru coronavirus: „A fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”

Mara Bănică a fost testată pentru coronavirus, după ce s-a confirmat că Viorel și Vulpița au contractat virusul. Vedeta se află în prezent în izolare.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Mara Bănică a fost testată pentru coronavirus: „Dimineață fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”
Mara Bănică a fost testată pentru coronavirus: „Dimineață fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”


In articol:

Toată echipa „Acces Direct” a mers să se testeze, după ce cuplul celebru, Viorel și Vulpița, au fost confirmați ieri cu Covid-19.

Mirela Vaida a mărturisit vineri că toți cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel se află acum în izolare. Moderatoarea le-a transmis tuturor să se facă bine.

„Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare. Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă și să nu se întâmple ceva mai grav”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”.

Printre cei care s-au testat s-a numărat și Mara Bănică, iar rezultatul testului său a ieșit negativ. Jurnalista a declarat astăzi că a fost fericită că s-a testat întreaga echipă.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

„Dimineață cred că a fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”, a spus Mara Bănică la „Acces Direct”.

Citeste si: Viorel nu crede că are Covid-19, deși a fost confirmat. Mirela Vaida: „Spune că e o făcătură, vrea să vină la emisiune”

Citeste si: Vulpița și Viorel, prima apariție după ce au fost depistați pozitiv pentru coronavirus! Ce se întâmplă în aceste momente

Citeste si: Emy Alupei și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look! Faimoasa a revenit la culoarea de păr care a consacrat-o

Mirela Vaida a spus în emisiunea de vineri că Viorel a acceptat greu că este purtător al virusului.

Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest”, a spus ea.

Cum s-au infectat cu Covid-19 Viorel și Veronica

Moderatoarea este prima care a povestit, în direct, la Observator, despre cum s-au infectat cei doi soți cu noul virus.

Veronica a fost câteva zile la Blăgești. A venit luni și a acuzat probleme cu bila, febră nu avea. Noi ne-am gândit să facem acest test. I-am făcut și soțului ei, așa cum era normal, deși el nu avea niciun simptom. Pe ea nu am mai chemat-o în studio, a stat acasă. Am dat acum celor de la DSP, lista cu cei cu care au intrat ei ăn contact, echipa care mergea cu ei, reporteri, operatori, șoferi”, a spus Vaida.

 

Galerie foto 
Citește și:

BREAKING NEWS. Alexandru Rafila, anunț devastator: România are de 10 ori mai multe cazuri raportat la populaţie decât Italia

Ultima oră. Italia a anunțat carantină de 14 zile pentru cetățenii care vin din România. Anunțul făcut de autorități

Autoritățile trag un semnal de alarmă, după ce un copil de trei ani a murit de Covid-19: „Nimeni nu este imun”

Povestea de coșmar a unei românce plecate la muncă în străinătate: „Bătrânul prindea momentul când soția dormea și...”

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies