Marcel Lepa, asasinat? Mama lui Ioan Beșa, criminalul care a omorât un polițist din Suceava, susține că cei doi ar fi fost asasinați, iar totul ar fi fost mușamalizat

Marcel Ionel Lepa s-a sinucis luni dimineață în celula sa din Penitenciarul din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

În urmă cu câteva zile, Marcel Ionel lepa a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul din Timișoara. Bărbatul a împușcat mortal un om al legii, atunci când i-a făcut semn să tragă mașina pe dreapta.

Conform suceavanews.ro, Ioan Beșa este un alt bărbat care a ucis cu sânge rece un polițist în gara din Suceava, pe Sorin Vezeteu. Ioan Beșa îi aplicase zeci de lovituri de cuțit. Mama lui, Melania Beșa, susține că fiul ei, Ioan Beșa, cel care a omorât un polițist, ar fi fost asasinat, iar întregul caz ar fi fost mușamalizat.

De asemenea, femeia este convinsă că același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Marcel Ionel Lepa, criminalul polițistului din Recaș. Melania Beșa a mărturisit pentru un post de știri că cei doi ar fi fost asasinați.

Citeste si: ȘOCANT, ce a spus criminalul din Timiș înainte să se sinucidă! DETALII EXCLUSIVE dinainte de moarte| EXCLUSIV

Citeste si: Filmul sinuciderii criminalului Marcel Lepa! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a se spânzura cu un cearșaf

fara descriere

Citeste si: Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

Văduva polițistului din Timiș, ucis de Marcel Lepa, declarații care îți dărâmă sufletul

Soția văduvă a transmis un mesaj sfâșietor, după moartea polițistului Cristian Amariei. Mai mult decât atât, detaliul care îți dărâmă sufletul este modul în care fiul lor mic plânge după tată.

“«Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai răspunde la telefon? Nici tata nu mai răspunde» – acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic , care în 2 iunie a rămas fără tată! Sper că toți cei care au curajul să plângă doar pe Facebook și doar în fata camerelor să își amintească aceste vorbe în fiecare seară când pun capul pe pernă, fără a face ceva în legătură cu sistemul!”, este mesajul soției văduve, Luci.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă vă doresc multă putere 😢😢”, “Păcat! Mare păcat!! 😢😢 Să fiți tare, doamnă căci ai dumneavoastră copii au nevoie de dvs!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace”, i-au comentat oamenii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate