Filmul sinuciderii criminalului Marcel Lepa! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a se spânzura cu un cearșaf

În urmă cu o zi, Marcel Lepa, criminalul care a împușcat mortal un polițist s-a sinucis în propria celulă. Ce făcuse cu câteva ore înainte de moarte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Marcel Ionel Lepa este criminalul care a ucis un polițist aflat în misiune în Timiș, pe Cristian Amariei. Bărbatul care comis fapta respectivă s-a sinucis în penitenciar, spânzurându-se cu cearșaful în baia din camera de detenție, în timp ce se afla încă în carantină.

Conform Libertatea, momentul în care s-a realizat faptul că Marcel Lepa nu răspunde insistențelor gardienilor, atunci s-a acționat și au intrat în celulă. Alarma a fost dată de agentul supraveghetor care l-a verificat toată noaptea pe bărbat.

La un moment dat, a realizat faptul că infractorul nu răspunde chemărilor prin vizetă și bătăilor în ușă, astfel realizând că Marcel Lepa se afla încă în baie. Agentul supraveghetor, șeful de tură și mascații de la intervenție au intrat în încăpere.

Marcel Ionel Lepa se afla în programul de supraveghere a deținuților periculoși. Infractorii au parte de vizite și verificări stricte, prin vizetă, la intervale dese, dar neregulate.

Citeste si: Tocmai s-a făcut anunțul! Zeci de mii de oameni vor fi dați afară - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Sfâșietor! Văduva polițistului din Timiș, ucis de Marcel Lepa, declarații care îți dărâmă sufletul! Fiul ei: ”Tata nu mai răspunde”

„Agentul supraveghetor l-a verificat pe tot timpul nopții. Asemenea controale se fac la cel mult jumătate de oră doar prin deschiderea vizetei, la intervale de timp neregulate, pentru ca deținutul să nu-și poată da seama când urmează un nou control. De multe ori între controale sunt doar câteva minute. Dacă absența din raza vizuala a gardianului este ceva mai lungă, acesta îl strigă pe deținut și îl cheamă într-o zonă cu vizibilitate”, au transmis surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Marcel Ionel Lepa a stat trei zile liniștit în celula sa, fără a provoca ”evenimente” în penitenciar. Duminică seara, după ce a mâncat, la ora 19:00 a mers pentru a raporta vreo nemulțumire. Apoi, la ora 22:00, când s-a dat stingerea, Marcel Ionel Lepa și-a ales un pat în care să doarmă dintre cele șase din celulă. Pe timpul nopții, au urmat mai multe controale, iar dimineață, după ora 6, gardianul care se ocupa de palier a realizat că bărbatul nu se mai afla în pat.

Citeste si: Cutremurător! Ce a spus Marcel Lepa avocaților în închisoare, înainte de moarte. Nimeni nu se aștepta la asta

”Agentul l-a strigat, a bătut în ușa metalică și l-a avertizat, conform procedurilor că va intra în cameră. Pentru că nu a primit nici un răspuns de la deținut, supraveghetorul l-a anunțat pe șeful de tură, cel care deține toate cheile celulelor și fără de care nu se poate intra în nici o cameră, și împreună cu luptători de la mascați au intrat. Bărbatul se spânzurase în baie, cu un cearșaf pe care și l-a înfășurat în jurul gâtului și l-a legat de una de una dintre țevile de apă. Inițial, fost luată în calcul și o diversiune a individului considerat extrem de periculos”, au mai spus același surse.

Citeste si: Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

Decesul a survenit între orele 6:00 - 6:40

Medicii ajunși la fața locului au putut doar să constate decesul lui Marcel Ionel Lepa. La ora 7.15, a fost consemnat oficial în documentele medicale.

”Judecând după cadența cu care s-au făcut controalele în camera lui, Lepa s-a sinucis în intervalul orar cuprins între ora șase dimineața și 6.40, când a fost descoperit cadavrul în baie, loc în care nu există vizete. După ora șase se distribuie masa de dimineață și gardianul e ocupat cu supravegherea procedurii, nu mai are timp să se uite prin vizite. Oricum, asemenea incidente sunt greu de preîntâmpinat dacă deținutul este singur în celulă în condițiile în care noaptea se intră în camere doar în situații extreme și numai cu mascații. Poate dacă mai era cineva cu el și dădea alarma la timp se mai putea face ceva”, au adăugat surse apropiate anchetei care a fost preluată de procurorii timișeni.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Modul macabru în care s-a sinucis Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș. L-au găsit în acest mod de dimineață

Șoferul unui dric a tras pe dreapta la fast-food să ia un ultim burger pentru defunct! Reacția oamenilor a fost neașteptată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies