Marcel Toader a murit sufocat de datorii! Afacerile cu piscine i-au provocat o gaură financiară uriaşă!

Datele financiare are firmelor afacersitului arată că Marcel Toader a murit sufocat de datorii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Marcel Toader a murit sufocat de datorii. Afaceristul decedat sâmbătă, la 56 de ani, în urma unui infarct, a încercat de mai multe ori să dea lovitura cu construirea de piscine şi cu ridicarea de aquapark-uri. Toader îşi derula afacerile prin intermediul a două firme, Bleu Ciel SRL şi Rustic Serv SRL. (vezi cum l-au găsit medicii pe Marcel Toader)

Citeste si: Momentul în care Marcel Toader a ratat împăcarea cu Gabriela Cristea! Toata lumea visa să-i vadă din nou împreună! Gafa uriașă a bărbatului: i-a cerut Gabrielei prea mult sex!

Citeste si: Reacție șoc după moartea lui Marcel Toader: „Gunoaie ale societății”

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Marcel Toader a murit sufocat de datorii. În ultimii ani, cifra de afaceri a fost 0

Prima a fost înfiinţată în 1999, iar în ultimii ani a devenit o piatră de moară pentru Toader. De altfel, din 2011 şi până în 2017, Bleu Ciel SRL a raportat cifră de afaceri 0 şi pierderi totale de aproape două milioane de lei. Mai mult, la finalul lui 2017, datoriile erau de 3.076.903 lei. Astfel, pierderile şi restanţele lui Bleu Ciel SRL au fost de aproximativ 5 milioane de lei, adică de aproximativ 1,1 milioane de euro.

fara descriere

Marcel Toader a murit sufocat de datorii. Gaura e de 1,2 milioane de euro

E clar că Marcel Toader a murit sufocat de datorii. Cealaltă firmă, Rustic Serv SRL, se afla cam în aceeaşi situaţie, cifra de afaceri fiind 0 între 2012 şi 2018. Restanţele firmei erau, lka finalul lui 2018, de 466.020 lei, adică de 100.000 de euro. Cumulându-le cu pierderile şi restanţele de 1,1 miloane de euro ale lui Bleu Ciel SRL, reiese că afacerile i-au produs lui Toader o gaură financiară de aproximativ 1,2 milioane de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate