Marcel Vela a anunțat Ordonanța Militară 11. Informații de ultimă oră pentru români

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni Ordonanța Militară cu numărul 11.

Marcel Vela a anunțat Ordonanța Militară 11. Anunț de ultimă oră pentru români
Autor: O.N.

In articol:

Marcel Vela a anunțat Ordonanța Militară 11. Anunț de ultimă oră pentru români
vela

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela anunţă o nouă ordonanţă militară, prin care suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania este menţinută până în 14 mai inclusiv. De asemenea, ministrul a mai afirmat că va fi ridocată carantina impusă localităţii Ţăndărei, din judeţul Ialomiţa.

Vela anunță Ordonanța Militară 11

”Am emis Ordonanţa Militară 11din 11 mai 2020, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate anterior. Primul punct este legat de suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania, care este valabilă până în 14 mai inclusiv”, a anunţat ministrul.

Citeste si: Încă zece români au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul victimelor a ajuns la 982

Citeste si: Prima reacție a Andreei Bălan despre împăcarea cu Keo. Artista i-a trimis un mesaj subtil lui Misty: „O sfătuiesc să tacă și să nu mai fie geloasă”

Citeste si: Medicul timișorean care a anunțat că și-a administrat singur vaccinul anti-COVID-19, anchetat! ”Vaccinul” constă de fapt în picături de pus în nas

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

De asemenea, Vela a mai menţionat exceptarea de la măsurile de carantinare sau izolare în funcţie de simptome pentru personalul navigant fluvial şi maritim care vine din porturi sau ţări zone roşii sau galbene, în ipoteza în care nu prezintă simptome de coronavirus şi se încadrează în OM anterioare.

” Această măsură este sinomină cu cea adoptată pentru piloţi sau pentru şoferii camioanelor care transportă marfă”, a explicat Vela.

” O altă decizie care aduce bucurie în Ţăndărei- a fost aprobată propunerea CJSU de a ridica măsura de carantinare pentru Ţăndărei, Ialomiţa”, a declarat ministrul de Interne.

El a amintit că peste câteva zile se încheie starea de urgenţă şi trecem în cea de alertă.

”Vreau să mulţumesc fiecăruia şi împreună tuturor, pentru efort, pentru tot ce aţi făcut ca să fim responsabili, prevăzători şi să avem grijă de sănătatea noastră. Ştu că nu a fost uşor, aţi răbdat şi aţi depus efotururi pentru a-i proteja pe cei dragi. Trebuie să transmitem condoleanţe celor care au pierdut pe cei dragi, dar trebuie şi să ne bucurăm că mulţi sunt printre noi şi se bucură de viaţă datorită dumneavoastră. Fiecare aţi fost un erou- medici din prima linie, forţe de ordine- fie că aţi suferit în zone de carantină sau izolare, fie că aţi lucrat într-o brutărie la pâinea cea de toate zilele sau aţi condus un transport sau aţi trudit la locul de muncă”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

”Fiecare sunteţi un erou şi am reuşit ca România să fie la un nivel epidemiologic apreciat la nivelul UE comparativ cu alte state care au pornit la sfârşitul lui februarie la fel ca noi”, a subliniat Vela.

El a avertizat că urmează o perioadă grea, pe care trebuie să o gestionăm la fel de atenţi pentru că e păcat să stricăm ce am realizat în ultimele 2 luni.

”Eroi aţi fost şi bunicii care aţi explicat copiilor şi nepoţilor de ce trebuoie să stea acasă să se ferească de o boală necunoscută şi nu trebuie să iasă afară.(,,,) Aceste eforturi trebuie să le analizăm. Trebuie să fim vigilenţi, responsabili, pentru că virusul nu ia pauză. Nu se odihneşte şi nu ia pauiză. Mă bazez pe fiecare că vom avea grjă de sănătatea tuturor. Suntem ctitori la o pagină importantă din istoria României. Vă mulţumesc tuturor pentru pariotism” Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a afirmat ministrul în finalul declaraţiei.

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu o face praf pe Bianca de la Puterea dragostei, în noul vlog: „Cea mai distrusă. Are nevoie de consultanță psihiatrică”

Interlopul primit cu artificii la ieșirea din pușcărie, mesaj pentru Florin Salam: ”Cumetre, te-am căutat peste tot! Am venit și la tine acasă, am vorbit cu Roxana...”

S-a întors roata! Vulpița, plină de furie din cauza colaborării dintre Rafaelo și Viorel: „De data asta s-a pus capac”

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies