Marcel Vela, anunț important pentru români: "Mi-am propus ca în fiecare miercuri să..."

Marcel Vela a făcut un anunț important pe pagina lui de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Ministrul Marcel Vela a anunțat că-și dorește să mențină un dialog constant cu cetățenii. Asfel, în fiecare zi de miercuri, ministrul de interne și-a propus să realizeze un material video cu răspunsuri la întrebările oamenilor.

"Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă.

Citeste si: Alte 16 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul a ajuns la 498

 

Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative.
Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine.

Citeste si: Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precedenta 

 

La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook.

Ne auzim curând.

O zi cu bine”, a scris Marcel Vela pe contul său de Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate