Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precedenta

Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precedenta, iar judeţele Suceava, Arad, Hunedoara, Mureş şi Capitala totalizează cele mai multe cazuri îmbolnăvire şi cele mai multe decese.

Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precede
Autor: A.N.C.

Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precede
Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precede

Aproape trei sferturi dintre decese sunt înregistrate la persoane de peste 60 de ani şi peste 60% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului sunt bărbaţi, relevă datele făcute publice marţi de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Numărul de cazuri noi a scăzut cu 10.5% în săptămâna 13- 19 aprilie faţă de săptămâna precedentă, iar 42% din totalul cazurilor active se înregistrează în Suceava, Bucureşti, Hunedoara, Arad şi Mureş, în timp ce 52.5%

din totalul deceselor au fost înregistrate în Suceava, Hunedoara, Arad, Bucureşti şi Mureş.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: A intrat cu pistolul în Biserică. Totul s-a întâmplat în direct. Video șocant

Citeste si: Caz șocant! Un șofer care transporta eșantionate de teste pentru coronavirus a fost ucis cu brutalitate

Citeste si: Caz șocant! Un șofer care transporta eșantionate de teste pentru coronavirus a fost ucis cu brutalitate

Un caz de îmbolnăvire din 7 a fost înregistrat în rândurile personalului medical.

De asemenea, 71.6% din decese au fost la persoane peste 60 ani şi 64.3% din decese au fost la bărbaţi.

Totodată, 84.5% din decedaţi aveau cel puţin o comorbiditate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A intrat cu pistolul în Biserică. Totul s-a întâmplat în direct. Video șocant

Care a fost, de fapt, primul bărbat pe care Roxana l-a plăcut la Puterea dragostei! Îi spunea ”Amore”

Survivor 21 aprilie Razboinica Ema, criza de nervi fara precedent: "Tu poti sa imi distrugi familia!"

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies