Marcel Vela: „Sigur va exista o ordonanță 9” Ce zonă a țării este vizată

Marcel Vela, Ministrul Afaerilor de Interne, spune că va exista cu siguranță o nouă ordonanță și aceasta va intra în vigoare imediat cum președintele va prelungi starea de urgență.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ministrul Afacerilor de Instrne, Marcel Vela, nu vede o altă soluție, decât aceea a unei noi ordonanțe. El a declarat pentru Digi 24 că Ordonanța nouă va intra în vigoare imediat cum președintele Klaus Iohannis va semna deretul prin care prelungește starea de urgență cu încă 30 de zile. 

Citeste si: Oficial. Tot ce trebuie sa stii despre declaratia pe propria raspundere si deplasarile in timpul starii de urgenta

Marcel Vela: „Sigur va exista o ordonanță 9” Ce zonă a țării este vizată

Marcel Vela spune că este firesc să urmeze o nouă ordonanță de urgență cu reguli și mai stricte pentru că în unele zone ale țării regulile care au fost impuse până acum nu s-au respectat așa cum ar fi trebuit.

Citeste si: Decizia așteptată de români! Klaus Iohannis va spune astăzi dacă va prelungi starea de urgență cu încă 30 de zile

„Da, după 8 vine întotdeauna 9! Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, Ungaria, unde există un tranzit pentru muncile agricole. Ar mai trebui să introducem în excepţiile de la rigurozitate, aşa cum am făcut cu şoferii şi cu navigaţia pe vase”, a declarat Marcel Vela, potrivit Gândul.

Totodată, Marcel Vela a mai spus că are în vedere și alte propuneri făcute de colegii din Guvernul Orban, însă le va prezenta la momentul oportun.

Citeste si: Tăriceanu: Nu vreau să votez prelungirea stării de urgenţă pentru că văd că la adăpostul ei creşte lipsa de transparenţă şi deschide practic drum liber abuzurilor

„Mai sunt şi alte propuneri făcute de colegii miniştri. Probabil că, în funcţie de decretul pe care îl va emite preşedintele Klaus Iohannis, vor apărea modificări. Cu siguranţă, va mai exista o ordonanţă. Se va numi 1, dacă se semnează decretul, sau 9”, a mai spus Ministrul Afacerilor Interne.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate