Marcela a lucrat la o grădiniță, acum e șofer de TIR și cutreieră Europa! Câți bani a ajuns să câștige

Marcela Poenaru a lucrat la o grădiniță, era îngrijitoare, apoi s-a reorientat și a devenit șofer de TIR.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Marcela a renunțat la jobul său de îngrijitoare la o grădinița, iar acum este șofer de TIR, la fel ca partenerul ei de viață. Femeia este foarte încântată de ce face acum, mai ales că are doar curse externe, prin toată Europa.

„De trei ani jumate fac meseria asta, care chiar îmi place acum. Nu (n.r. ar mai schimba meseria), nu! Niciodată! Cât pot, pe asta o fac. Nimeni nu mă înjură, nimeni nu mă claxonează, e chiar super. Când e tonaj trebuie să fii atent la drum, la asta, dar așa nu e nimic diferit că e un tonaj mai mic sau mai mare. Nu e nicio diferență”, a declarat Marcela Poenaru pentru Știrile PRO TV.

Marcela a lucrat la o grădiniță, acum e șofer de TIR și cutreieră Europa! Câți bani a ajuns să câștige

„La ora actuală se descurcă bine, își face treaba că șofer profesionist, se descurcă, cunoaște Europa, a învățat-o foarte bine”, a spus și soțul Marcelei, Neluțu Poenaru.

fara descriere

La aceeași firmă de transport la care este Marcela Poenaru mai lucrează alte 19 femei, și ele tot ca șofer. Câștigurile ajung la 6.000-7.000 de lei pe lună.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, între Ioana Simion și Ilie Năstase! S-a spus că divorțează: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

Citeste si: Din prieteni, dușmani! Cum se pozau Culiță Sterp și Cosmin Isăilă înainte să înceapă scandalul din cauza lui Carmen de la Sălciua

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, pus într-o situație imposibilă de tatăl lui! Ce a replicat iubitul Biancăi la reproșurile lui Nelson Mondialul și cum și-a apărat ”Vulpița”!

Femeile sunt apreciate în această meserie, pentru că sunt serioase și învață repede. Pentru a ajunge să conduci un TIR, este nevoie de un curs de pregătire de șase luni.

„Femeile au reușit destul de bine să facă față acestei meserii. Sunt ordonate, ajung, să zic așa, la timp. Datorită problemei lipsei de șoferi, firmele au încurajat soții să își facă soțiile conducători auto”, a declarat Doru Husarciuc, directorul companiei de transport, pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate