Marea Finală Survivor România. Războinicul Iancu Sterp, declarații emoționante

Iancu Sterp a fost un jucător-cheie în echipa Războinicilor, el ajungând până în Marea Finală a competiției.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Survivor România. Războinicul Iancu Sterp, declarații emoționante


In articol:

Chiar dacă a ajuns printre ultimii în competiție, Iancu Sterp a demonstrat la fiecare joc că are ce trebuie pentru a rămâne în competiție.

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România: Iancu, tu ești o forță a naturii! Ai demonstrat pe teren că nimic nu-ți poate sta în cale. Ești un tânăr dinamic. Ai venit mai târziu în această emisiune, dar ai reușit să te integrezi rapid în echipa Războinicilor.

„A fost o competiție spectaculoasă, am reușit să lupt până la final, să demonstrez că pot! Mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care au crezut în mine și și-au dorit să rămân în această competiție. Mă bucur că n-a fost degeaba și am ajuns până aici”, a declaat Iancu.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si toate laudele. E un sentiment unic in viata și i-l duroesc fiecărui om de pe planeta. Nu-mi vine sa cred ca sunt aici, e ceva ce n-am mai trait pana acum. Sunt si eu pe scaun aici cu trei veterani, ma bucur ca m-am integrat bine, ca am dat tot si stiu asta. Am dat tot ce a fost mai bun din mine in proiectul asta, mi-a placut de la inceput. Sa demonstrez ce pot. Mi-am atins obiectivul tinta, sa ajung in finala, prin lupta, fapte. Sunt mândru de mine si de toti colegii mei. Sunt niște oameni extraordinari. Mă bucur din suflet că sunt aici și că nu m-am accidentat”, a mai spus războinicul.

fara descriere

Finala Survivor România 2020, în direct pe WOWbiz.ro!

ONLINE. Finala Survivor România 2020, LIVE pe WOWbiz.ro! Haideți să aflăm împreună CINE E MARELE CÂȘTIGĂTOR al celei mai urmărite competiții tv, la Kanal D.

Finala Survivor România 2020, LIVE pe WOWbiz.ro! În seara aceasta are loc MAREA FINALĂ Survivor România. Este un moment așteptat de milioane de telespectatori care, timp de 6 luni, au urmărit cu sufletul la gură cea mai dură competiție de supraviețuire difuzată vreodată în România. Kanal D a transformat oameni obișnuiți în vedete și vedete în oameni obișnuiți. Cu toții, eroi, cu toții, sportivi de performanță, gata în orice clipă să își depășească limitele.

Citeste si: Elena Ionescu, finala Survivor Romania: Merit să câștig pentru că am trecut prin multe. Publicul decide

ONLINE. Finala Survivor România 2020, LIVE pe WOWbiz.ro! La început au fost 10 Războinici și 10 Faimoși. Se întâmpla acum 6 luni, în Republica Dominicană. Cu toții aveau doar o vagă idee despre ce îi va aștepta în junglă, însă suficient curaj, poate și o doză de inconștiență, ca să își dorească să participe.

ONLINE. Finala Survivor România 2020, LIVE pe WOWbiz.ro! Maraton LIVE, azi, pe pagina de Facebook WOWbiz.ro

WOWbiz.ro va fi LIVE, în această seară, oferindu-vă ocazia să aflați, alături de noi cine va fi SURVIVOR ROMÂNIA 2020, cine va câștiga marele trofeu, atât de râvnit și de muncit.

Vom transmite online emisia KANAL D, chiar în momentul în care Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, va anunța MARELE CAȘTIGĂTOR al competiției Survivor România 2020. Totul va fi LIVE pe WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate