Marea nuntă de astăzi nu va mai avea loc? Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru! Ce se întâmplă între ei? "E jale"

Vedete

Marea nuntă de astăzi nu va mai avea loc? Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru! Ce se întâmplă între ei? "E jale"

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru înainte de nuntă! Cei doi s-au certat încontinuu în ultimele săptămâni!

 

 

Tensiunile dintre Brigitte (43 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) au ajuns la cote maxime după cununia civilă de la finalul lunii mai. Stresul pregătirilor pentru nuntă şi-a spus cuvântul, viitoarea mireasă, cum se întâmplă în multe cazuri, fiind extrem de atentă la fiecare detaliu şi irascibilă când ceva nu ieşea sau i se părea ei că nu se întâmpla după cum a fost plănuit.

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Discuţiile aprinse au început când s-a vorbit despre aşezarea invitaţilor la mese şi au escaladat cu reproşuri reciproce legate de familiile celor doi. Situaţia ar fi ajuns, potrivit apropiaţilor protagoniştilor noştri, la un nivel la care soţii Pastramă nu mai puteau purta o conversaţie banală fără să se certe la cuţite.

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru înainte de nuntă! "Se ameninţau cu despărţirea pornind de la o conversaţie despre o farfurie sau un aranjament floral"

" Brigitte şi Florin sunt pătimaşi, vulcanici şi, din păcate, găsesc foarte rar un numitor comun în discuţii. Niciunul nu lasă de la el, iar când se contrazic, e mai bine să stai departe de ei, că ies scântei. Iar în ultima perioadă, de când au început intens pregătirile pentru nuntă au zbierat încontinuu unul la celălalt.

Se ameninţă cu despărţirea pornind de la o conversaţie despre o farfurie sau un aranjament floral. Noroc că s-a ocupat Oana Roman de eveniment, că altfel nu ştiu ce ar fi făcut. Se iubesc mult, asta e clar, dar dacă nu îşi impun nişte limite, visul frumos se va transforma în coşmar", a spus o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

Citeste si: Brigitte și Pastramă, gata să devină părinți! "Am fost de dimineață la clinică, fac tratamente hormonale, sunt mai irascibilă"

" Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimineața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale", a declarat Florin la o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.