Margherita de la Clejani este lesbiană? Mama ei a sărit ca arsă: „E așa pocită ca să aibă relații cu femei?"

Margherita de la Clejani este lesbiană, după cum s-a speculat în urmă cu câțiva ani.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

S-a scis că Margherita de la Clejani este lesbiană, totul petrecându-se în anul 2010. “Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au făcut foc şi pară când au auzit că fiica lor este bănuită că ar fi atrasă de femei.

Cei doi au sărit în apărarea Margheritei, care este suspectată că îşi doreşte să aibă relaţii cu parteneri de ambele sexe, după ce a specificat pe contul ei de Faceebok că este interesată să cunoască atât bărbaţi, cât şi femei.”, s-a relatat în presă.

Citeste si: Viorica de la Clejani se teme pentru viata Margheritei: Vreti sa moara

Citeste si: VIDEO| Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

"Margherita nu stă pe internet. Ea nu are cont de Facebook, dar am înţeles că acestea pot fi făcute şi de alte persoane care să folosească numele ei. Drept să vă spun fiica mea nu prea are prietene, nu se înţelege cu fetele de vârsta ei şi este posibil să fi făcut altcineva acest cont", a spus Viorica într-o emisiune de televiziune.( citește despre drama trăită de iubitul Margheritei în copilărie)

Margherita de la Clejani este lesbiană: "Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema"

"Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema ca unul dintre noi să aibă alte înclinaţii. Şi dacă ar fi contul Margheritei, să vrei să cunoşti şi bărbaţi şi femei nu înseamnă că vrei să ai şi relaţii cu ei", a spus Ioniţă de la Clejani.

Viorica a intervenit din nou, încercând să aducă încă un argument în favoarea inclinatiilor heterosexuale ale Margheritei. "E asa pocita ca sa aiba relatii cu femei?", s-a intrebat mama Margheritei.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Margherita de la Clejani s-a specializat în jurnalism, ea absolvind, în 2015, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației- specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Cursurile la facultatea particulară au durat 3 ani, taxa pentru un an de studiu fiind de 3.000 de lei. 

Margherita de la Clejani este lesbiană. Riscă doar penal pentru consum de substanțe interzise

Numele Margheritei apare pe olistă cu note obținute la examene în anul 2 de studiu. Astfel, fiica Clejanilor a obținut 5 la "Etică și deontologie", 8 la "Dreptul comunicării", 9 la "Radio", 8 la "TV" și 8 la "Fotojurnalism". Chiar dacă a absolvit facultatea, Margherita nu a practicat meseria de jurnalist, dar s-a consacrat ca invitată în diverse emisiuni televizate.

În vara lui 2012, când era elevă a liceului Dinu Lipatti, Margherita a ratat BAC-ul la mustață, în ciuda faptului că a promovat toate probele. Margherita a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Astfel, media ei generală a fost 5,98, cu două sutimi mai mică decât media 6, care asigura promovarea BAC-ului. Fata Vioricăi din Clejani a făcut contestaţie, însă fără acest lucru nu a ajutat-o prea mult Margherita a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Theo, iubitul Margheritei, primele declarații după ce a apărut în presă: „Vreau doar să-mi continui viața, să ies și eu din casă”

Mesajul șocant publicat de Margherita, după ce Viorica de la Clejani a implorat ca familia ei să fie lăsată în pace! „Mai bine mort…”

Margherita de la Clejani, cel mai ciudat interviu. “Margherita cea veche nu mai există”. Cum a putut să se îmbrace fata Clejanilor

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată țara

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vizat de schimbarea din funcției. Ce se întâmplă cu remanierea Guvernului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies