Margherita de la Clejani, luată peste picior de fanii de pe Instagram: "După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam”

Margherita de la Clejani și-a făcut mai multe schimbări fizice în ultima vreme și se pare că acestea nu sunt deloc bine-venite de fanii de pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani și-a schimbat stilul vestimanetar și s-a vopsit de mai multe ori la păr, dar pare că nu reușește să fie deloc pe placul umăritorilor ei de pe Instagram, care o iau la rost cu fiecare ocazie. Marga a intrat în atenția publicului prin prisma părinților ei care au lansat-o în muzică. La acea vreme Margherita de la Clejani era apreciată pentru talentul ei muzical, dar și pentru naturalețe. Odată ce a început să își facă mici ajustări la nivelul feței șiu al corpului, Margherita s-a transformat total, fapt ce i-a făcut pe fani să devină dezamăgiți.

Citeste si: Margherita de la Clejani se face de râs pe Instagram. Gestul făcut de artistă care a stârnit isteria fanilor: „Ce ai pățit de te comporți așa?”

Citeste si: Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion şi pe care o vinde! Cine o vrea o poate plăti şi în rate!

Citeste si: Viorica de la Clejani este total schimbată. Acum pare a fi sora Margheritei

Margherita de la Clejani, luată peste picior de fanii de pe Instagram: "După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam”

Margherita de la Clejani este criticată de fani atât pentru stilul vestimentar pe care îl abordează, cât și pentru atitudinea din unele insta-storyuri pe care le postează pe contul ei de socializare. 

fara descriere

Internauții o taxează grav la fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare și nu iartă nicio greșeală din comportamentul sau vestimentația pe care Marga o afișează. Recent, Margherita de la Clejani a postat o fotografie din cadrul unui eveniment la care au luat parte și fanii au reacționat negativ, lăsându-i comentarii răutăcioase.

fara descriere

”După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam / Margo, praful s-a ales de tine, de finețea și de frumusețea ta. Femeie chiar nu te mai poți numi, revino la normal / Mai zici că ești singură. Păi cum arăți, cine să te mai ia?", au fost o parte dintre comentariile internauților care o atacă din ce în ce mai des pe fiica Clejanilor după ce a recurs la mai multe operații estetice. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate