Margherita s-a îmbolnăvit în Asia! Ea și Iuliana Luciu au părăsit competiția

Margherita a fost nevoită să părăsească show-ul din Asia mai devreme decât și-ar fi dorit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Emisiunea Asia Express i-a pus la grea încercare pe concurenți și nu toți s-au întos perfect sănătoși în Europa. Margherita de la Clejani a ajuns la spital din cauza unei infecții la rinichi. Deși suferea și acasă de această problemă, frigul și ploile din Sri Lanka au agravat situația.

Deși Margherita și-a dorit foarte mult să participe la emisiunea și a fost în al nouălea cer când ea și Iuliana le-au înlocuit pe Bianca Drăgușanu și pe sora ei, ea a părăsit competiția. Anunțul a fost făcut chiar de Gina.

Citeste si: Francesco este la pământ! „Simt că am fost condamnat la moarte”! Italianului nu-i vine nici acum să creadă că Simona l-a lăsat fără 800 de mii de euro

Citeste si: Italianul pe care Simona l-a păcălit de 780 de mii de euro se teme că ar putea fi ucis: „Mi-a spus „Sper să te văd mâncat de viermi” Dezvăluiri cutremurătoare!

Citeste si: „Eu am 20 de ani, iar sora mea vitregă are 19 ani. Într-o seară s-a întors mai devreme acasă și am început să ne uităm la in film. Mi-am pus un braț în jurul ei, apoi am...”

"N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi", a spus Gina în emisiune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate