Maria Ghiorghiu anunță prăpăd în România: „Cutremur! E cutremur diseară!”

Maria Ghirghiu a scris pe pagina ei că un cutremur devastator va avea loc la noi în țară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Maria Ghorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi. Femeia are un blog unde scrie prezicerile pe care le are și chiar spune că a reușit să prevestească incendiul de la Colectiv. Recent ea a publicat un nou mesaj în care vorbește despre un cutremur ce se va produce în România.

„Dragii mei, în această noapte, m-a trezit un glas tare înspăimântat: Cutremur! E cutremur diseară! Clipă în care, dragilor, aud un huruit puternic,și am în faţa ochilor închiși, o imagine de coșmar.

Cutremurul era puternic, iar clădirile, blocurile se dărâmau precum castelele de nisip din joaca copiilor. Auzeam ţipete, urlete, strigăte de ajutor, în timp ce zidurile se desfăceau în bucăți și se transformau în moloz.

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost scârbit de România, pentru că a fost părăsit de prieteni: „În țară ce pot să fac? Nu mai vreau să trăiesc o viață falsă! M-am săturat să fiu oaia din turmă”

Citeste si: Cocuța o dă în limbi străine! Uimită de prestația artistică a unui concurent, jurata de la “Îmi place dansul” a rupt-o pe germană! Vezi explicația vedetei în ediția de duminică seara a show-ului de la Kanal D!

Citeste si: Kostas Passaris, cel mai temut asasin din România, interviu incredibil din spatele gratiilor! Adevărul despre mama româncă și despre relația cu criminalii români! Transformarea uluitoare a ”Fiarei din Balcani”

Prieteni dragi, vom auzi de un cutremur devastator, de un cutremur care va secera multe vieți omenești. Noi știm, dragilor, că Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne-au ocrotit și ne ocrotesc în fiecare clipă de aceste dezastre. Dumnezeu iubește poporul român și chiar se va salaslui în inima României sfinte și a poporului român. Dar să ne rugăm pentru semenii noștri care vor avea de înfruntat un astfel de cutremur”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei, vineri.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate