Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră pentru oameni! Ne va afecta pe toți! ”Vom trăi astfel de zile cumplite”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o nouă premoniție care îi va afecta pe toți!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis tragicul incident din Colectiv, dar și moartea unor personalități importante, atât de la noi, cât și din afara țării, vine cu o nouă premoniție! De data aceasta este legată de modul în care se va dezlănțui natura. Ne-ar putea aștepta seceta, dar și inundațiile!

„În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată spre Apus, cum pămantul era tare crăpat și fără niciun fir de iarbă pe el.  Prieteni dragi, din păcate, vom auzi și chiar trăi astfel de zile cumplite în care nimic nu va rodi pe câmp.

Citeste si: Cumplit! Patru tineri au murit în această dimineață într-un accident cu un TIR în Neamț

Citeste si: Om de afaceri din Târgiu Jiu, bătut cu ranga pe stradă! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt înfiorătoare

Citeste si: Abuzată sexual timp de trei ani de profesorul ei! „Mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa? Lasă-mă să te învăț eu”

Chiar dacă acum, pe alocuri sunt Inundații grave, în cea mai mare parte, seceta va fi la ea acasă.
Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului că să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi păcatosii și să ne dea ploaie la timp și numai cât să se sature pămantul.
Așa să ne ajute PREA SFÂNTA TREIME și MAICA DOMNULUI, Amin!”, este mesajul postat de Maria Ghiorghiu, pe blogul ei personal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate