Om de afaceri din Târgiu Jiu, bătut cu ranga pe stradă! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt înfiorătoare

Florin Glodeanu, un om de afaceri din Târgu Jiu, a fost bătut pe stradă, cu ranga. Imaginile sunt înfiorătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Florin Glodeanu, un bărbat în vârstă de 42 de ani din orașul Târgu Jiu, a fost bătut cu sălbăticie în plină stradă. Întreaga scenă a fost surprinsă decamerele de supraveghere din zonă.

Omul de afaceri și-a găsit roata dezmflată când a ajuns la mașină, și s-a dus spre un individ aflat în imediata apropiere. Nu a durat mult până când a fost lovit și la scurt timp a apărut un alt bărbat. Cel din urmă a scos un levier și a început să-l lovească pe Florin Glodeanu cu bestialitate.

Citeste si: Abuzată sexual timp de trei ani de profesorul ei! „Mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa? Lasă-mă să te învăț eu”

fara descriere

„Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat faptul că în dimineaţa aceleiasi zile, în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violenţa asupra sa. Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înţepată. În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de lovirea si alte violente şi distrugere,fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 193 aliniatul 1 Cod Penal, respectiv articolul 253 aliniatul 1 Cod Penal. Poliţiştii cuntinuă ceecetarile in vederea identificarii autorilor si luarea masurilor legale ce se impun“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate