Vedete

Marian Godină a primit o poză de la soția lui, dar a observat ceva ce l-a lăsat mască: ”Fiind plecat de vreo zece zile de acasă...”

Se știe deja că polițistul Marian Godină și soția lui au ca „animal de companie” o alpaca, dar uite ce a reușit partenera lui să facă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Marian Godină a povestit pe rețelele de socializare că a primit o fotografie de la soția lui, Georgiana, mai ales că este plecat de lângă ea de mai bine de zece zile. Astfel, prima oară s-a uitat la Georgiana, partenera lui, mai ales că îi este dor de ea! Dar, detaliul care l-a uimit și mai tare a fost că a reușit să bage animalul în mașină!

Citeste si: Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Bianca Drăguşanu: „E bine atunci. Va, vai, vai!”

”Mi-a trimis Georgiana poza asta și, fiind plecat de vreo zece zile de acasă, prima oară am văzut-o pe ea. Apoi l-am văzut pe Pablo. Și abia apoi am văzut că a băgat cămila în mașină!!!”, a scris Marian Godină pe facebook.

Marian Godină, luat la rost pe net! 

Unul dintre cei mai apreciați polițiști din România, Marian Godină, a fost criticat pe rețelele de socializare, după ce și-a postat o fotografie în care apare în piscină, în Austria. Pare-se că Marian Godină se distrează de minune în munți! Dar ”distracția” lui a fost ”stricată” de comentariile care apar pe rețelele de socializare la postarea polițistului. Internauții l-au luat la rost pe bărbat, făcând referire la bărbații care se pensează și se aranjează mai ceva ca fetele.

Citeste si: Decizie radicală a Angelei Similea! La 72 de ani, celebra cântăreață a trecut la cura de slăbire

”Bă! De pensat vă pensați, mani-pedi vă faceți, măști cu argilă în zona T vă puneți, programare pentru Brazilian wax și genuțe 3D aveți, glezne goale aveți... da' chiar să ajungeți să comentați FRUMUSEȚEA altui mascul...?! Am frunzărit commenturile de curiozitate. Nicio femeie n-a spus că e urât Marian Godina. Doar posesorii de cromozomi XY”, ”Nu înțeleg ce legătură are aspectul fizic cu postarea... Vreți să-l luați de soț, voi ăștia frumoșii, sau ce?”, ”Ești un băiat fain, dar ai o faţă de bidon turtit!”, ”Ți-a tăiat salariul? Numai săracii merg în Austria! Restu'n Poiană! Have fun!”, sunt doar o parte din comentariile care apar la postarea lui Marian Godină.

Galerie foto