Laura Codruţa Kovesi s-a ales cu salariul micşorat! Vezi cum a ajuns în această situaţie!

Din declaraţia de avere reiese că Laura Codruţa Kovesi s-a ales cu salariul micşorat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

S-a aflat că Laura Codruţa Koveşi s-a ales cu salariul micşorat. Fosta şefă a DNA şi-a depus recent declaraţia de avere, care are, însă, câteva neconcordanţe. “A datat documentul cu 3 iunie 2018, în care vorbeşte de venituri încasate la 31 decembrie 2018, iar declaraţia de avere este publică începând cu 22 august anul curent”, a relatat Jurnalul naţional. “De la momentul în care a fost dată afară de la DNA, Laura Kovesi a încasat, în calitate de procuror de execuţie în cadrul Biroului Teritoral Sibiu al DIICOT, dar detaşat la Parchetul General, venituri de 94.657 de lei, pe ultimele cinci luni ale anului 2018.”, a mai dezvăluit ziarul. (vezi cum arată blocul în care locuieşte Koveşi)

Citeste si: Laura Codruța Kovesi a primit interdicție! Ce s-a întâmplat după 6 ore de audieri

Citeste si: Un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare! Costin Mărculescu e vehement: „La puşcărie Kovesi, clar! Are 20 de dosare penale!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Laura Kovesi a speriat o barmaniţă când a intrat într-un local, pentru că era prea înaltă: „Dintr-o dată, barmaniţa a început să strige la noi să ne dăm jos”

Laura Codruţa Koveşi s-a ales cu salariul micşorat. A încasat cu 3.208 lei mai puţin

“Ceea ce înseamnă că, lunar, Kovesi primeşte o remuneraţie de 18.931,4 lei, cu 3.208 lei mai puţin decât a încasat ca şefă a parchetului anticorupţie. Asta, în condiţiile în care colegii ei de la DIICOT Sibiu încasează mult mai puţin. Spre exemplu, procurorul şef al Biroului realizează venituri salariale anuale de 139.472 de lei pe an, respectiv de 11.622,7 lei lunar. Trecând peste aceste discrepanţe pecuniare între un procuror de execuţie şi unul cu funcţie de conducere, mai remarcăm faptul că declaraţia de avere este întocmită de Laura Kovesi la data de 3 iunie 2018, în condiţiile în care suntem în august 2019, lună în care această declaraţie a fost urcată pe site-ul CSM, iar veniturile declarate vizează inclusiv luna decembrie a anului trecut”, a mai scris Jurnalul naţional.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Justiţiei are o avere uriaşă! Cum a intrat soţul Danei Gîrbovan în posesia a 11 locuinţe!

Mircea Diaconu, noul candidat la Președinție, venituri de 900.000 de euro cât a fost europarlamentar!

Distracție INCREDIBILĂ în satul Vioricăi Dăncilă! Tinerii din Hoarca, acolo unde premierul și-a făcut nunta, și-au instalat piscină într-o...furgonetă! VIDEO EXCLUSIV

Cum s-a micşorat salariul Vioricăi Dăncilă! Premierul a pierdut peste 70.000 de lei, adică 5.800 lei pe lună!

Din toamnă începe testarea pe oameni a vaccinului israelian anti-COVID!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies