Mariana a sărit să o bată pe Bianca! Cum au reacționat ceilalți: „Ea vorbește, care are poze cu ea dezbrăcată...”

Ce a determinat-o pe Mariana să sară la bătaie.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Tensiunile ating cote explozive între concurentele de la Puterea dragostei. Mariana a reușit să le enerveze pe colegele sale de competiție, iar până la îmbrânceli nu a mai fost decât un pas.

Însă cearta dintre Mariana și Bianca a fost cel mai bun prilej pentru ca Andreea să intervină, mai ales că nu o suportă deloc pe Bianca pentru că s-a apropiat tot mai mult de Livian.

„Dacă sunteți din alea de care s-au folosit bărbații și v-au lăsat..”, le-a spus Mariana colegelor sale, iar Mary a intervenit.

Citeste si: Simina, protagonista unui videoclip, alături de Zănoagă și Hamude!

Citeste si: Schimbarea la față a Domnului. Ce nu ai voie să faci astăzi, este mare păcat

Citeste si: Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari cu banii câştigaţi în Germania! Amicilor nu le vine să creadă: “Pe bune?” FOTO

„Ea vorbește, care are poze cu ea dezbrăcată pe internet”, a spus și Mary, care a amenințat-o de mai multe ori pe Mariana cu bătaia.

Totul a pornit de la un dans pe care l-a făcut Mariana pe masă, iar fetele au rugat-o să nu se mai așeze cu picioarele pe masă. Însă Mariana a refuzat. Andreea a apărat-o pe Mariana, știindu-se faptul că  nu o suportă deloc pe Bianca, de când este apropiată de Livian.

Iată mai jos ce și-au mai reproșat concurenții din casă și cine a ieșit cel mai „șifonat” dintre ei:

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate