Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari cu banii câştigaţi în Germania! Amicilor nu le vine să creadă: “Pe bune?” FOTO

Fanii au aflat că Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari. Manelistul s-a fotografiat la bordul unui superb bolid roşu pe care şi l-a achiziţionat recent, prezentându-l fanilor şi amicilor săi. (vezi ce tatuaj şi-a făcut Babi Minune de dragul logodnicei sale)

Citeste si: Nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori şi cere un preţ uriaş: „Este printre puţinii din România” FOTO

Citeste si: După ce l-a părăsit pe None de la Puterea dragostei, Loredana Chivu fuge cu Babi Minune în Elveţia! Manelistul şi dansatoarea vor face show în Ţara Cantoanelor!

Citeste si: Sora lui Babi Minune, duet de senzație cu un manelist celebru!

Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari. A cântat în cluburi din Germania

Unul dintre prieteni nu şi-a putut ascunde uimirea. “Pe bune?”, a postat acesta, atunci când a văzut superba maşină a manelistului. Babi a strâns bani mulţi în ultimele 10 luni, când a avut concerte numai în Germania, fiind solicitat să cânte în diverse cluburi.

fara descriere

Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari. I-a mers foarte bine din punct de vedere financiar 

E clar că Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari. Tocmai pentru că i-a mers foarte bine în Germania, din punct de vedere financiar, el nu a mai avut spectacole în România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate