Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi! Se bagă şi Pluşica, partenera ei de antrenament? FOTO

Fanii au văzut că Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi. Zilele trecute, fosta Războinică a alergat într-o pădure unde, pe anumite porţiuni, noroiul era de peste o jumătate de metru. (vezi câţi bani câştigă Mariana Nenu ca menajeră)

Citeste si: Marina "Pluşica" intra la program de slăbit? Uite ce îi recomandă o fosta concurentă celebră de la Exatlon! "Să alerge cel puţin 30 de minute pe zi şi la ora 22.00 să se culce" EXCLUSIV!

Citeste si: E şocant ce i s-a întâmplat Marianei de la Exatlon pe holul unui bloc! Ducea gunoiul când au sărit pe ea! "Nu mă aşteptam"

Citeste si: Mariana de la Exatlon o DEMOLEAZĂ pe "sosia" ei de la "Războinici"! "Abia se mişcă, n-are agilitate, se vede după siluetă că n-are condiţie fizică" EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi. Au fost şi porţiuni cu zăpadă

„Un antrenament cu diferența de nivel 1.348 metri. Mult noroi, de am și intrat în noroi până la fund, la cum se vede în poze, multă zăpadă până la genunchi”, a explicat Mariana Nenu, care a postat mai multe fotografii de la alergarea prin noroi.

fara descriere

Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi. A pregătit-o pe Pluşica la sală

Recent, Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi. Ar putea fi o provocare şi pentru Pluşica de la Puterea dragostei, care s-a antrenat la sală cu Mariana, pe banda de alergare, pentru a da jos câteva kilograme.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate