Mariana de la Puterea Dragostei a fost ”pedepsită”! Ce i s-a întâmplat concurentei

Mariana de la Puterea Dragostei a primit o restricție la unul dintre conturile de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

mariana puterea dragostei


In articol:

Mariana de la Puterea Dragostei este supărată, după ce a primit restricție din partea unuia dintre conturile de socializare pe care le deține. Concurenta de la Puterea Dragostei a primit o restricție de șapte zile în care nu poate posta fotografii sau filmulețe pe contul ei de socializare.

Mariana de la Puterea Dragostei a fost ”pedepsită”

”Acțiune blocată. Contul tău a fost restricționat temporar și nu poate realiza această acțiune. Transmiterea datelor contului tău către un serviciu care te ajută să obții mai multe aprecieri sau urmăritori încalcă Regulile comunității. Această restricție va expira pe 2019-10-12. Spune-ne dacă ești de părere că am făcut o greșeală”, se arată în mesajul de pe contul de socializare.

Citeste si: Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii încât nu mai are unde să le pună! A ajuns să le agaţe de ţevile caloriferului! FOTO

Mariana de la Puterea Dragostei a notat și ea un mesaj în dreptul printscreen-ului: ”7 zile nu voi putea posta poze și video, deci eu mor! Mai rămâne să fiu blocată și la story și leșin”.

Înainte de a posta acest mesaj în story-ul său, Mariana de la Puterea Dragostei a notat un alt mesaj pe contul ei de socializare, referitor de data aceasta la starea sentimentală: ”Sunt nefericită, nu mă iubește nimeni și nu am atenție. Toți se comport urât cu mine”.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, primul scandal serios cu Livian! ”Nu mai pot!”

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 6 octombrie. Bogdan Mocanu a văzut o filmare compromițătoare cu Andra și None

mariana puterea dragostei facebook

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate