Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a văzut filmulețele cu Bianca ”Mi s-au propus 25.000 de euro și am refuzat”

Mariana a vorbit în emisiunea Puterea Dragostei după ce a văzut filmulețele compromițătoare cu Bianca.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mariana și celelalte fete din casa Puterea Dragostei au comentat-o pe Bianca după ce au apărut filmulețele compromițătoare cu Bianca, mai ales că fata nu a venit în emisiune. Filmulețele le-au dat concurenților de la Puterea Dragostei motiv de bărfă, singurul care i-a luat apărarea Biancăi a fost Livian, fostul ei iubit.

fara descriere

La un moment dat, și Mariana, considerată apropiată de Bianca, a vorbit despre acele imagini. Bernadett se pare că i-a arătat filmulețele cu Bianca, Marianei iar aceasta a fost pru și simplu șocată. Bernadett a povestit că Mariana i-ar fi spus că o să viseze noaptea.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei s-a afișat cu o altă fată, iar Andreea Pirui a văzut pozele cu ei doi EXCLUSIV

Apoi, Mariana i-a povestit lui Cătălin în emisiune cum a reacționat când a văzut filmulețele cu Bianca. ”Este groaznic. Două zile m-am gândit la asta. Știi, când am intrat în emisiune, Bogdan Mocanu m-a întrebat ceva, el probabil auzise ceva dinainte și m-a întrebat până unde aș merge pentru bani. Mie mi s-au propus 25.000 de euro și eu am refuzat”, a povestit Mariana de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, șantajată cu clipurile indecente: "Timp de 2 ani au fost ascunse"

fara descriere

Reacția concurenților la vederea imaginilor compromițătoare cu Bianca! Roxana a dat cu ea de pământ: "Dumnezeu nu a dormit"

La aproape 2 ani de la apariția Biancăi pe sticlă au apărut primele imagini cu ea în ipostaze indecente. Mulți susțin că filmările ar fi fost ținute ascunse, contra unei sume de bani.

Citeste si: Colegii Biancăi de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce au văzut imaginile cu ea de la videochat: „WC public”

În prima emisiune de după apariția clipurilor compromițătoare cu Bianca și fostul iubit, concurenții au făcut-o varză. Cea care a criticat-o cel mai tare pe Bianca a fost Roxana.

fara descriere
Andreea Mantea: Roxana, de ce nu îți este milă de ea?

Roxana: Pentru că ea a vrut răul oricărui concurent de aici din casă, încât Dumnezeu chiar nu a dormit, s-a trezit, și ne-a arătat exact ce a făcut ea. Ne-a durut foarte tare, familiile noastre au suferit foarte mult în urma afirmațiilor ei și uită că acum a sosit momentul”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate