Marina Almășan a răbufnit după ce a fost criticată că a apărat-o pe Dăncilă și a fost numită sluga PSD-ului: „Să-și ștergă clăbucii de la gură”

Marina Almășan a răbufnit pe Facebook după ce a apărat-o pe Viorica Dăncilă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Realizatoare de televiziune Marina Almășan a avut un schimb de replici cu Cristina Țopescu, după ce a acuzat-o pe cea din urmă că s-a oferit să o mediteze la limba română pe Viorica Dăncilă doar pentru a-și face publicitate. Mai mult decât atât, ea a recunoscut faptul că îi place de actualul premier al României.

Internauții au atacat-o dur pe Marina Almășan, iar ea a decis să le dea replica.

„De ce am făcut-o totuşi? Pentru că îmi plac sporturile extreme? Posibil, de vreme ce supravieţuiesc pe butoiul cu pulbere al unei instituţii în care nu mulţi au rezistat atâţia ani. Pentru un «pumn de arginţi», cum se sugerează în destule comentarii iscate de postarea mea? Vă sigur că am un salariu modest, în comparaţie cu egalii mei de la alte televiziuni şi că fac eforturi susţinute pentru a-mi completa veniturile. Am doi copii care nu sunt încă pe picioarele lor şi doi părinţi în vârstă, deci patru suflete care depind de mine. Sunt «cumpărabilă» deci – ar putea conchide cârcotaşii mei. Mă îndoiesc însă că cineva îmi va creşte leafa după editorialul meu”, a scris Marina Almășan pe Facebook.

fara descriere

Realizatoare de televiziune a reacționat dur

Mai mult decât atât, în urma valului de critici, vedeta a declarat că și-a recitit editorialul. Surpriză! Nu ar schimba nimic din ce a scris.

„Şi atunci de ce oare ţăranca proastă din mine – cum s-au exprimat câţiva revoltaţi, jignind o întreagă categorie socială – s-a apucat să ia apărarea prim-ministrului? De ce s-a simţit tentată să-şi atace colega de breaslă? După ce am lecturat, pe diagonală, recunosc, câteva comentarii, mi-am recitit editorialul. N-aş schimba din el nimic. Asta nu înseamnă că nu ţin cont de părerea oamenilor. Ci doar că nu mi se pare nimic dramatic în a avea o altă părere. De a combate o atitudine care mi se pare greşită. Şi nu am combătut, atenţie!, poziţia Cristinei (fiecare are dreptul la opinie), ci am criticat doar modul ironic şi răutăcios în care a fost făcută generoasa ofertă de «culturalizare» a şefului guvernului. (...)

Citeste si: Marina Almasan a leşinat de fericire: milionarul cu care se iubeşte i-a făcut prima declaraţie de dragoste în public! Ce-a spus Georgică Cornu după ce a scapat de problemele penale EXCLUSIV

Raman la parerea mea (confirmata, iata, de “ecourile” editorialului meu “sinucigas”) ca mai avem inca mult de tropait , pana sa ne putem lauda ca traim intr-o tara civilizata, in care stim sa ne respectam conducatorii pe care tot noi i-am ales, iar daca acestia nu mai corespund gusturilor noastre rafinate, stim sa avem rabdarea si decenta de a astepta ziua votului, pentru a-i amenda, exercitandu-ne dreptul la vot, pe care ni l-a facut cadou Revolutia.

In rest, imi las postacii sa-si stearga clabucii de la gura, dupa ce si-au exersat, in libertate, grobianismul si instinctele primare, transmitand pareri care puteau fi formulate civilizat. Ii asigur ca m-ar fi convins, poate, mai mult. Seara buna, dragilor! Homo homini lupus est”, a scris Marina Almasan pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate