Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparatele care îl țineau în viață! Ce se întâmplă la spital

Medicii de la spitalul din Italia unde se află Mario Iorgulescu au decis să-l deconcteze de la aparate. Tânărul se simte mult mai bine acum.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

A trecut mai bine de o lună de când Mario Iorgulescu a provocat un accident teribil cu bolidul lui, pe șoseaua Chitilei din Capitală. Atunci, un bărbat de doar 24 de ani pe nume Dany Vicol și-a pierdut viața.

Mario Iorgulescu a fost grav rănit și a ajuns de urgență la spital. Medicii erau rezervați în privința șanselor lui de suraviețuire, iar întreaga familie se ruga ca el să scape cu viață. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România a fost transferat din spitalul din România la o clinică din Italia, unde părinții credeau că va avea cele mai bune șanse să se recupereze.

Citeste si: Explicația halucinantă a lui Petrică Angheluș, profesorul de sport care a hărțuit sexual o elevă: „Eram hiperexcitat”

Citeste si: O tânără din Capitală a fost agresată în plină stradă! Cum a reușit să se apere și să-și facă singură dreptate: „Nu, n-am sunat la Poliție. Ce să facă?”

Citeste si: Promo Puterea dragostei 19 octombrie. Nelson Mondialul în direct cu Andreea Mantea - Ce a spus despre Bianca

fara descriere

Din fericire pentru Gino Iorgulescu și pentru soția lui, fiul lor a început să se simtă mai bine, s-a trezit din comă și a fost deconectat de la aparatele care îl țineau în viață.

Mario Iorgulescu nu mai este supravegheat de medici în permanență, dar are familia aproape. El a început să mănânce și să vorbească, iar starea lui eset mult mai bună decât atunci când a părăsit România.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate