Mario Iorgulescu, de la terapie intensivă, direct la tribunal! Fiul șefului LPF este citat săptămâna viitoare într-un dosar de sechestrare

Mario Iorgulescu este citat săptămâna viitoare la Curtea de Apel București într-un dosar de lipsire de libertate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu ar trebui să se prezinte la Curtea de Apel București pe data de 18 septembrie într-un dosar în care este acuzat alături de mai mulți complici de lipsire de libertate în mod ilegal. Fiul șefului LPF a apelat la prietenii săi dintr-un clan interop pentru a scăpa de o datorie pe care o avea la un cunoscut, iar aceștia l-au sechestrat și bătut pe bucureștean.

La procesul pe fond, toți inculpații au fost condamnați cu excepția lui Mario Iorgulescu, care a fost achitat pentru acuzația de complicitate la lipsire de libertate. Cu toate acestea, avocații au cerut apel în numele inculpaților dar și a lui Mario Iorgulescu. Ajunsă la apel, acțiunea judecătorească are un nou termen pe mieruci, pe 18 septembrie.

fara descriere

În cadrul urmăririi penale, Mario Iorgulescu și-a petrecut câteva nopți în arestul Poliției Capitalei.

Mario Iorgulescu, citat la Curtea de Apel, săptămâna viitoare. Ce s-a întâmplat?

Mario Iorgulescu a ajuns în această situație după ce a apelat la un prieten pentru a-l împrumuta cu o sumă de bani. El i-a spus amicului său că s-a certat cu tatăl său și vrea să-și găsească o locuință. Mario a întârziat însă cu restituirea datoriei, așa că amicul său a început să inisiste ca acesta să-i dea banii înapoi.

fara descriere

La un moment dat, bărbatul a fost chemat de Mario la o adresă, sub pretextul reglării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima pentru Cancan. Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele.

Citeste si: Strigăte înfiorătoare în timp ce Dany Vicol este condus pe ultimul drum! Mama și soția erau sfâșiate de durere: „Nu te duce acolo, e întuneric”

Citeste si: Dany Vicol a fost înmormântat! Mesajul sfâșietor al unuia dintre cei doi copii ai săi

Citeste si: Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul producerii accidentului mortal! Ce a consumat

“Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament”, mărturisea el.

Mario Iorgulescu, citat la Curtea de Apel, săptămâna viitoare! Fiul șefului LPF este în spital

fara descriere

În acest moment, Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală după ce în urmă cu 5 zile a provocat un accident mortal. Fiul șefului LPF mergea cu viteză mare, sub influența drogurilor și a alcoolului și a lovit un automobil care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, și-a pierdut viața.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate