Marisa Paloma a fost externată din spital și a ajuns acasă cu fetița ei! „Efectiv, parcă s-a scurs un an în doar câteva zile”

Câștigătoarea „Bravo, ai stil!” spune că are nevoie de o perioadă de acomodare, după care va dezvălui toată experiența ei legată de naștere.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marisa Paloma a devenit mămică cu normă întreagă în urmă cu câteva zile, atunci când pe lume a venit fiica ei. Ultima perioadă de sarcină a fost extrem de dificilă pentru câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, care a ajuns de mai multe ori la spital din cauza alarmelor false.

Toate greutățile s-au spulberat, însă, în momentul în care și-a ținut copilul în brațe, iar durerile și fricile s-au risipit pur și simplu. Dar iată că a venit și momentul în care aceasta a ajuns acasă cu fetița ei, iar prima noapte a fost una albă, de veghe. 

Pe InstaStory, acolo unde este foarte activă și își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă, Maria Paloma a imortalizat și câteva momente din prima noapte acasă, alături de bebeluș. Se pare că aceasta s-a înarmat cu multă răbdare, căci a avut nevoie. Proasăta mămică a „păzit-o” pe fetița care se pare că nu a cam vrut să o lase să doarmă. 

„Am ajuns acasă. Astăzi, în jurul orei 15:00, au venit ai mei să ne ia. Îmi trebuie cel puțin câteva zile- o săptămână să mă acomodez cu mediul de acasă în noua formulă, după care promit că o să vă povestesc toată experiența mea și să răspund unor întrebări importante la care eu mi-aș fi

dorit niște răspunsuri înainte să nasc. Suntem bine acum, sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va urma. O să anunțăm și numele cât de curând(...) Efectiv, parcă s-a scurs un an în doar câteva zile”, a scris Marisa Paloma pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Marisa Paloma, primele declarații după ce a născut 

La scurt timp după naștere, proaspăta mămică le-a dezvăluit internauților cum se simte. Se pare că nu a mai reușit să nască natural, iar acum trebuie să îndure o recuperare îndelungată după operația de cezariană. 

Citeste si: Marisa Paloma a născut. Prima imagine cu fetița ei: ”Tu ești soarele meu”

„Nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât, dar nu, din păcate.  În schimb, să vedem partea plină a paharului: asta mică este superbă, așa cum v-am mai scris și zilele trecut, a primit nota zece la naștere.

Citeste si: Prima imagine cu chipul fetiței Marisei Paloma! Cum arată fetița ei?
Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, după cum v-ați dat unii dintre voi seama. Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine. O să vă povestesc toată experiența când o să ajung acasă, pentru că am trecut prin niște stări și niște situații ciudate, o parte dintre ele inexplicabile”, spunea tânăra la scurt timp după ce a născut. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies