Marisa Paloma, la un pas să nască acasă! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a trecut prin momente pline de tensiune: ”Abia puteam să respir”

Marisa Paloma a avut parte de clipe de panică, în aceatsă dimineață! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a fost aproape să nască acasă!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Marisa Paloma a avut parte de clipe de panică și pline de tensiune, după ce au apucat-o contracțiile cele mai puternice de până acum. Micuța vedetei este pe cale să vină pe lume, iar Marisa nu s-a simțit tocmai bine în ultimele zile. Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a crezut că va naște chiar azi, acasă, din cauza contracțiilor puternice.

Bruneta l-a sunat imediat pe iubitul ei, dar și pe o apropiată, care i-a trimis un echipaj medical pentru testul COVID-19.

Citeste si: Marisa Paloma a ajuns la spital, cu puțin timp înainte să nască. Au cuprins-o adevăratele emoții: ”Pot naște oricând”

Marisa Paloma s-a gândit că în cazul în care va naște, să aibă testul de coronavirus pregătit. Vedeta a povestit pe Instagram că nu s-a simțit tocmai bine și că a tras sperietura vieții ei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Marisa Paloma, câștigătoarea ”Bravo, ai stil”, și-a dat cu părerea despre Mădălina Pamfile și despre Ruxi: ”Îi este ușor teamă să nu o judece oamenii din jur..”

Marisa Paloma

Marisa Paloma

[Sursa foto: Instagram]

Marisa Paloma a ajuns la spital, cu puțin timp înainte să nască

În ultimele zile, Marisa s-a tot confruntat cu diferite stări. Vedeta a ajuns chiar la spital, cu scurt timp înainte să nască. Vedeta s-a gândit că poate ”bebelina” ei, așa cum o alintă, poate apărea în orice moment, mai ales după contracțiile puternice pe care le-a avut. Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a ajuns la spital, unde a trebuit ca medicul ei să-i monitorizeze imediat copilul, după ce s-a mișcat prea tare, în timpul unei ședințe foto.

Este însărcinată în 37 de săptămâni, iar Marisa spera ca micuța ei să mai stea măcar o săptămână în burtică, până la termenul final. Totuși, se pare că fetița ei abia așteaptă să-și facă apariția pe această lume, fiind foarte agitată și provocându-i mămicii ei cele mai puternice contracții de până acum.

Marisa Paloma

Marisa Paloma

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies