Marius de la Puterea Dragostei l-a dat de gol pe Jador! Ce i-a spus într-o noapte în club

Marius de la Puterea Dragostei a dezvăluit un secret al lui Jador. Ce i-a spus acesta în urmă cu trei luni despre Ella.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Jador și relația lui cu Ella este în continuare în centrul atenției la Puterea Dragostei. După ce Ella a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre sentimentele pe care le are încă pentru Jador, acesta a intrat la Puterea dragostei prin telefon.

Citeste si: Jador se insoara cu Georgiana! "Acasa, la parinti, nu duci orice femeie"

fara descriere

Marius și Andreea Pirui au fost în club cu Jador

La un moment dat, Marius și Andreea Pirui, au lăsat să se înțeleagă că s-au întâlnit de câteva ori cu Jador, în cluburile din țară. Iar Marius a spus că la un moment dat, Jador chiar i-a vorbit despre Ella. ”Acum vreo 3 luni mi-ai spus că o iubești (n.red pe Ella). Nu cred că ți-a trecut”, a spus Marius, completat de Andreea Pirui: ”Nouă ne spuneai la club ”Ella e în inima mea”.

Citeste si: Puterea dragostei 7 mai. Ella, dezvăluire șocantă. Daiana are sentimente pentru Jador: „Vrei să ai ceva cu el?”

fara descriere

Jador spune că nu mai are sentimente pentru Ella, pentru că aceasta i-a greșit

În intervenția sa de la Puterea dragostei, din urmă cu câteva zile, Jador a susținut că a trecut peste relația cu Ella și că nu o mai iubește. Cântărețul a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate.

Citeste si: Ella și Jador de la „Puterea Dragostei” mai sinceri ca niciodată. Andy Adetu și None au stat în calea fericirii lor?!

Jador a declarat că nu este sigur dacă Ella a fost iubita lui, chiar dacă a iubit-o.

„Nu a mers între noi pentru că am făcut greșeli amândoi. Nu mi-am dorit niciodată o relație în care să nu fiu fericit. E mai bine pentru amândoi să fim separați cu persoane care ne fac fericiți. În concepția mea, amândoi am făcut greșeli foarte grave”, a mărturisit Jador.

fara descriere

Neîncrederea a fost cea mai mare problemă în relația lor.”Un om care te stresează, un om în care n-ai încredere. Noi merităm să fim fericiți. Au fost niște momente frumoase. A fost o relație toxică pentru amândoi”, a declarat fostul concurent.

Din punctul de vedere al lui Jador, Ella a greșit în relația lor, pentru că l-ar fi înșelat. „A vorbit cu unii băieți cu care ea era încântată de ei pentru că aveau o anumită prestație socială. A vorbit cu oameni care mă vorbesc în cel mai josnic mod. Din punctul ei de vedere asta nu e o greșeală și o înțeleg”, a spus Jador la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate