Mărturiile cutremurătoare ale soțului uneia dintre victimele accidentului din Ialomița: „Când am ajuns acolo era un maldăr de fiare unul peste altul”

Soțul uneia dintre victimele din accidentul de la Ialomița a povestit cum a aflat vestea și ce a văzut când a ajuns la fața locului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

În Ialomița a avut loc cel mai grav accident rutier din anul acesta din România. Zece perosoane și-aiu pierdut viața și alte șapte au fost rănite.

Soțul uneia dintre victimele care au supraviețuit a povestit cum și-a dus partenera de viață la microbuz, fără să știe că avea să urmeze o tragedie. Tot el a povesit ce a văzut când a ajuns la locul accidentului.

Citeste si: Asta e piesa care i-a înnebunit pe români. Este de o săptămână pe locul #1 în Trending pe Youtube! ”Apogeul în viața mea îl cunosc acum!”

Citeste si: Andreea Mantea a pus-o la punct pe Mariana de la Puterea Dragostei: „Își permite Mariana să mă...” Ce a putut să facă Miss

Citeste si: Sâmbătă seara se dansează ca-n filme! Concurenții de la “Îmi place dansul”, momente artistice pe coloane sonore din cinematografia internațională

Mărturiile cutremurătoare ale soțului uneia dintre victimele accidentului din Ialomița

“Soția mea e bine, am vorbit cu ea. Mi-a povestit cum s-a întâmplat. A auzit o bubuietură, apoi țipete. Altceva nu mai știe nimic, doar că o doare spatele. La ora 4:27 de minute am dus-o eu cu o mașină la punctul de unde le lua microbuzul. Am dus-o la microbuz, cu bagaje, cu mâncare. M-am întors înapoi acasă. M-a luat somnul, apoi a urmat un țipăt în casă. M-am trezit, nu știam ce s-a petrecut, iar la cinci minute mi-a sunat telefonul.

fara descriere

A sunat o fată din Alexeni să îmi spună că nu a ajuns microbuzul acolo. M-am îmbrăcat repede și am pornit spre Urziceni. Când am ajuns la Sfântul Gheorghe, multe mașini oprite, începuse să curgă salvările. Nu mă lăsau să intru. Când am ajuns acolo era un maldăr de fiare unul peste altul. În decurs de 20 de minute, veniseră autoritățile. Nu au mai fost astfel de accidente“, a spus bărbatul a cărui soție a supraviețuit accidentului teribil din județul Ialomița. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate