Mary de la Puterea Dragostei, amenințată din cauza relației cu Raffa: „El știe foarte bine cine este acea fată!” Concurentul a avut o ieșire violentă

Mary de la Puterea Dragostei a devăluit că a fost amenințată de o femeie din cauza a ceea ce s-a întâmplat în emisiunea între ea și Raffa. Concurentul știe despre cine este vorba.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ediția de vineri, 26 aprilie, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță a fi una scandaloasă. De data aceata, protagonișii sunt Mary și Raffa, concurenții care au încercat pentru o perioadă scurtă de timp să formeze un cuplu. Povestea dintre ei s-a destrămat, însă, și au apărut informații legate de o altă relație pe care el ar avea-o în afara casei Puterea Dragostei. 

„Lămurește-mă! E vorba despre o femeie?”, a întrebat-o Deea pe Mary. „Da, e vorba despre o femeie”, a confirmat ea.  „Eu i-am spus omului și acum două săptămâni că eu nu îmi mai doresc o relație cu el. Dacă am pus stop, păi stop este”, a adăugat tânăra. 

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Nuami Dinescu. Fosta Tanța a dezvăluit cum se înțelegea cu prezentatoarea când nu erau filmate: „Am observat cum se purta cu echipa...”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, implicată într-un nou scandal, după ce pe internet au apărut imagini cu ea în ipostaze compromițătoare: „Aveți o răutate malefică! Nu m-am născut să vă înghit toate frustrările!”


Mary, amenințată de o femeie, din cauza lui Raffa

În emisiunea de mâine, Mary dezvăluie că a primit amenințări.

„Mary, cine te-a amenințat?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe concurenta de la Puterea Dragostei.

„O fată. A spus că nu am niciun drept să fiu lângă Raffa, că nu am ce să mai caut lângă el... M-a înjurat foarte urât. El știe foarte bine cine este acea fată și poate să spună el pentru că eu nu îmi doresc să spun cine este”, a răspuns Mary. 

Între Raffa și Mary a izbucnit, ulterior, un scandal uriaș. „Poate lumea o prostești, dar pe mine nu”, a țipat ea la el.

„Eu sunt singurul vinovat, ea e singura corectă”, a spus Raffa înainte de a avea o ieșire violentă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: