Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Nuami Dinescu. Fosta Tanța a dezvăluit cum se înțelegea cu prezentatoarea când nu erau filmate: „Am observat cum se purta cu echipa...”

Nuami Dinescu, fosta Tanța, a vorbit despre relația pe care o avea cu Teo Trandafir. Actrița a spus adevărul despre relația pe care o aveau când nu erau filmate, dar și despre felul în care prezentatoarea se purta cu restul echipei

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Timp de mai mulți ani Teo Trandafir și Nuami Dinescu au fost colege de platou. Actrița juca rolul asistentei sale și se numea Tanța.

Cele două vedete păreau că au o relație foarte bună în timpul emisiunilor, așa că fosta Tanța a vorbit despre relația pe care o avea cu actuala prezentatoarea a emisiunii Teo Show de la Kanal D, atunci când nu erau filmate.

„A fost o relaţie bună, cum s-a văzut la televizor. Din punct de vedere profesional, a fost cea mai fericită relaţie care se putea. A fost o combinaţie bună, o chimie bună, pentru că se îmbinau spontaneitatea şi lectura ei cu ceea ce ştiam eu. Iar în momentul în care începem să lucrăm, eu sunt un om foarte docil, nu ţin neapărat să-mi impun părerile.

A fost o relaţie foarte bună, eu am învăţat lucruri de la ea şi am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Au fost lucruri care mi-au plăcut, lucruri care nu mi-au plăcut, dar alea, repet, erau ale omului şi pe mine m-a interesat foarte mult să facem performanţă. Dovadă ce a rămas.

Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferent pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată. A fost o perioadă în care am învăţat lucruri, aşa mă raportez la acea perioadă. Iar ea a fost omul care mi-a zis să nu zic niciodată nu, indiferent cât de greu mi-ar fi”, a declarat Nuami Dinescu pentru adevarul.ro.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, amenințată din cauza relației cu Raffa: „El știe foarte bine cine este acea fată!” Concurentul a avut o ieșire violentă

Cum a ajuns Numai Dinescu să joace rolul asistentei Tanța

„Tanţa a venit în 2001 dintr-o întâmplare. Eram cu nişte colegi şi cu regizorul Cristi Rotaru, care, la un moment dat, ne-a zis că se caută o formulă nouă pentru Teo. Şi m-a luat pe mine, pe Nora Dincă, pe Adriana Drăguţ şi pe un băiat. Ne-a dus în studio, unde era toată echipa, inclusiv Teo, şi ne-a zis: „Voi două sunteţi ospătăriţe, tu eşti femeie de serviciu şi tu eşti nepotul ei. Ia, hai, faceţi treabă.” Şi fiecare a făcut ce a crezut. Aşa a apărut personajul. După prima ediţie, însă, ne-a dat afară pe toţi. A doua ediţie, Teo a apărut iar singură. Şi după aia m-au sunat pe mine şi mi-au zis că mă vor. Şi aşa a început. Eu nu am ştiut în ce mă bag, adică am zis că e o chestie care o să dureze o vreme, după care o să mă întorc la teatrul meu…”, a mai spus actrița.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: