Mary și Robert de la Puterea Dragostei își fac planuri de nuntă! Unde va avea loc aceasta?

Mary și Robert de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu în emisiune, dar își trăiesc iubirea și în acum, în afara show-ului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mary și Robert formează un cuplu frumos, s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo unde a început relația lor. Acum, cei doi locuiesc împreună, în casa din București a lui Robert și au început, mai în glumă, mai în serios, să facă planuri de nuntă.

”Ne certăm unde facem nunta, la București sau la Brăila! Eu vreau la Brăila, că eu sunt Mary, șmechera de la Brăila, el vrea la București. Până la urmă cred că vom face două nunți, una la Brăila, alta la București”, le-a spus Mary fanilor ei.

Citeste si: Surpriză, ce se întâmplă în aceste momente în cuplul Mary și Robert de la Puterea dragostei! "Era momentul" EXCLUSIV

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea dragostei! Mariana nu s-a certat doar cu Mary, ci și cu iubitul ei! Cum a reacționat tânăra când i s-a spus că seamănă cu Smigel din ”Stăpânul inelelor” EXCLUSIV

De altfel, blonda știe și ce formație vrea să cânte la nunta ei, care vrea să țină ca în povești, cel puțin trei zile și trei nopți.

 

fara descriere

Mary și Robert îți fac deja planuri de nuntă. Cei doi s-au mutat împreună și își fac mereu declarații de iubire.

Citește pe kfetele.ro ce a spus Mary despre Robert

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate