Scandal uriaș la Puterea dragostei! Mariana nu s-a certat doar cu Mary, ci și cu iubitul ei! Cum a reacționat tânăra când i s-a spus că seamănă cu Smigel din ”Stăpânul inelelor” EXCLUSIV

Mariana de la Puterea Dragostei a avut o ceartă uriașă și cu Robert, imedit după ce a fost la un pas de bătaie cu Mary

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Scandalurile dintre Mariana și Mary la Puterea dragostei au fost de notorietate în show-ul moderat de Andreea Mantea! Cât timp au fost în competiție, cele două femei nu s-au înțeles deloc, ba chiar, la un moment dat, ele au fost la un pas să se ia la bătaie.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei, scoasă cu forța din toaletă! Ce a făcut înăuntru, sub privirile îngrozite ale colegilor

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, reacție dură după ce s-a spus că a fost bătută de Alex! ”Eu nu accept așa ceva”

fara descriere

Mary și Mariana au avut reacții dure în casa Puterea dragostei

La ieșirea din casă, în premieră pentru WOWbiz.ro, Mary avea de altfel să spună de ce s-a ajuns la asememea conflicte între ea și Mariana în competiția amoroasă.

”Mariana este foarte ciudată și te aduce în pragul nebuniei. Sincer, dacă mai rămâneam în casă, nu știu dacă aș mai fi răbdat! În fine, are scuzele ei, însă nu îmi pasă. Avea niște probleme grave. De alfel, ne-a și spus concurentelor la intrarea în casă că ea nu suportă femeile. De aici, și comportamentul ei de neînțeles. Pe noi ne ura, iar pe băieți îi adora și le vorbea frumos. Cu toate acestea, nu îi port pica. Să fie sănătoasă și, cine știe, poate își schimbă atitudinea până la final”, a spus Mary, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

fara descriere

Mariana de la Puterea dragostei s-a luat la ceartă cu Robert! ”Nu te uiți la tine papițoiule”

Pe de altă parte, deși Mary a declarat că tânăra din Moldova se înțelegea bine cu bărbații din casă, ei bine, la un moment dat, Mariana de la Puterea dragostei s-a luat la ceartă cu Robert! ”Eu nu mai suportam să văd atâtea urlete între iubita mea și Mariana, așa că, într-o zi, m-am dus la ea și i-a spus că seamănă cu Smigel din ”Stăpânul Inelelor”. În clipa aceea, a luat foc și mi-a zis...”a...Da, nu te uiți la tine papițoiule”! Apoi, a început disputa verbală între noi. Până la urmă, am cedat eu și am plecat”, a spus Robert pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate