Mașina lui Ricardo de la Puterea Dragostei, implicată într-un accident! Ce se întâmplă acum cu fostul concurent

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ricardo de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai iubiți băieți care au călcat pragul emisiunii de la Kanal D. El are foarte mulți susținători și, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Raluca, fanii sunt în continuare alături de el.

fara descriere

Recent se pare că Ricardo a fost implicat într-un accident de mașină. Mașina fostului concurent de la Puterea Dragostei a fost fotografiată și se vede clar că partea din stanga este avariată. Cu siguranță a fost un moment foarte neplăcut pentru Ricardo, care deține un BMW seria 3 Coupe. Autoturismul poate fi achiziționat cu zeci de mii de euro și mulți telespectatori s-au întrebat de unde a avut bani de o așa mașină.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Si-a cautat ani in sir sora de care fusese despartita cand era bebelus. A izbucnit in lacrimi cand a aflat cine era de fapt

Citeste si: Mama lui Iancu de la Puterea Dragostei nu este de acord cu relația lui cu Roxana! Ce a transmis concurenta când a auzit asta!

Citeste si: Ea este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii

fara descriere

Ce se întâmplă cu Ricardo de la Puterea Dragostei

Din fericire, Ricardo de la Puterea Dragostei nu a pățit nimic și, dacă ne luăm după felul în care arată mașina, accidentul nu a fost unul foarte grav.

Ricardo se află momentan în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și anunțat că va merge încă de când se afla în casa Puterea Dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate